Mit csináljak? Kibirhatatlan már!
Figyelt kérdés
Sziasztok.Hogyan tudnák ráijeszteni anyámra?Eddig arra gondoltam hogy megölöm magam.Ezt komolyan mondom.Mivel mostmár elegem van anyámnból hogy le se sz@r.Sosincs itthon még éjfélkor sem.Állandóan bulizik és egy betevő falatnyi sincs itthon.Már nagyon ott tartottam hogy megölöm magam.De nemszeretném a barátaim miatt. Még arra gondoltam hogy fogom magam és elmegyek. 13 éves vagyok.Dehát hova mehetnék?Szerintetek mitcsináljak?2010. aug. 23. 13:41
1/28 A kérdező kommentje:
És mielött még valaki elkezdené hogy miértnem főzök én előre mondom hogy még pénzt sem hagy itthon.
2010. aug. 23. 13:42
2/28 anonim válasza:
Ha megnyugodtál, olvasd vissza újra a kérdésed... Amúgy nem lenne baj, ha előbb anyukáddal beszélnél, nem fenyegetőznél öngyilkossággal.
4/28 anonim válasza:
valami más rokonhoz nem mehetsz?
5/28 A kérdező kommentje:
Beszélni?Már megpróbáltam de nem figyel rám. Meg aztmondja hogy neki muszály menni bulizni. Nemhiszem.
2010. aug. 23. 13:47
6/28 A kérdező kommentje:
Apámmal meg mégrosszabb viszonyban vagyok:S
2010. aug. 23. 13:48
7/28 anonim válasza:
nem vedd magadra de egy ilyen hülye libának mint anyád hogy lehet gyereke, ja megvan, véletlenül becsúszott!
ne vedd sértésnek de az ilyen ember.....helyesbítek, élőlény nem anya!
8/28 anonim válasza:
amúgy rokonhoz vagy baráthoz nem tudsz menni?
9/28 anonim válasza:
esetleg nevelési tanácsadó van a közelben?
10/28 anonim válasza:
Brutális anyukád van!! És még én szoktam azt gondolni hogy az anyukám rossz anya??
Esetleg én vagyok egy nagy hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!