Párom telefonfüggő,mit tehetek?Hiába mondtam neki,hogy rakja már félre amikor hazaér,legyen velünk,de sajnos nem teszi.Nem akarja megérteni vagy csak már nem is érdekli mit kérek tőle...
A 16os vagyok. Ez a két ember elmèletileg szerette egymást. Összeházasodtak és fogadalmat tettek. Ha én szeretem a másikat és ér annyit a dolog akkor igen, egy ilyen szélsőséges helyzetben bizony töröm magam és kezembe veszem a dolgot, hogy megmentsem, mert ő láthatóan egyedül már nem képes. Nekem ennyit megérne, hogy visszkapjam az embert, akit szeretek.
Viszont ott a megjegyzésemben, hogy akkor ha szereti és ér ennyit az egész. Ha nem szereti vagy már elengedte az egész dolgot, akkor igazatok van legjobb lesz lelépni és semmi esetre sem neki dolgoznia ezen.
Feladat mindenkit vár mindenhol. De az nem ugyanaz, mintha csak az várna megvetéssel párosítva. Aki erről kérdezett nem vagyok benne biztos, hogy elolvasta e rendesen a kérdésem. Azt pláne nem értem, hogy jön az én életem ide.
De kellett szülnöd egy ilyen remek pasasnak. ;)
Persze, tudjuk, ő nem volt ilyen előtte. A lófenéket nem.
Frusztrált ember vagy, Avaly89. Te kinek szültél?
Kérdező: szerintem is jó, ha csomagolsz és egy időre lelepsz. Egyetértek azzal, aki szerint ne hívjon, hanem menjen utanatok. Szerintem ez függőség és kezeltetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!