Párom telefonfüggő,mit tehetek?Hiába mondtam neki,hogy rakja már félre amikor hazaér,legyen velünk,de sajnos nem teszi.Nem akarja megérteni vagy csak már nem is érdekli mit kérek tőle...
Figyelt kérdés
Van lassan egy 3 éves kislányunk,férjem 17:00-ig dolgozik és ha hazaért is a mobiljával van elfoglala.Evésnél nála van,wc-n,ha a gyerekkel van akkor is csak a telefon van a kezébe.Messengerezik,videókat nézeget,telefonál,zuhanyzáshoz is viszi.Alig tudok vele beszélgetni mert a telefonnal van elfoglalva.Keveset vagyunk együtt stb.Nagyon bánt engem,de nem tudom vele megbeszélni,én hiaba szeretném hogy lerakja a telefont,ha ő meg...2021. máj. 5. 11:01
3/23 anonim válasza:
Amúgy ülj le bele komolyabban megbeszélni, telefon meg minden nélkül. Ne hagyd hogy terelje a ténát, mond neki hogy elhanyagol téged és a kislányotokat is, és hogy ez nincs redben, neked férj és apa kell, nem pedig egy tag, aki ki sem látszik a telefonja mögül. Határozottabban kell fellépned mint ahogy eddig tetted.
4/23 anonim válasza:
A megcsalas nem telefonon tortenik, ahhoz egy mondat kell, hogy mikor talalkozzanak. Az egész napos telegonozas függőség. A wcre, kintre viszi még oké, de ha veletek van akkor ne. Ő függő. A 3mas jól irta, komolyan, akár csúnyán fogalmazva is le kell ülni vele
5/23 anonim válasza:
valamiért nem akar az letetek része lenni, az tuti. ez nem normális
6/23 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon gondolkodok rajta,hogy hazamegyek a szüleimhez,ha nem fog változtatni...
2021. máj. 5. 11:14
7/23 anonim válasza:
Régebben is ilyen telefonfüggő volt? Vagy csak most kezdte el csinálni?
8/23 anonim válasza:
Miért? Te viszed magaddal zuhanyzásra is? Megcsalhatja.
Tapasztalat
9/23 anonim válasza:
Igen nem ott csalja meg persze de ott kontaktálnak
10/23 A kérdező kommentje:
Régebben is,tavaly is többszőr szóltam már neki.Nem bírom már ezt...szerintem nem fogja letenni és szerintem nem akar velünk lenni.Elég neki a telefonja sajnos...
2021. máj. 5. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!