Nagyon egyedül érzem magam. Tudom az okát, de sajnos inkább az önsajnálatot választom. Mit tegyek?
Kedves harmadik!
Hidd el, mindent megbeszélek vele. Erről is tud, azt is tudja, hogy utálom ha a fönökasszonyom közelében van, de abban is igaza van, hogy nem láncolhatom magamhoz. Inkább én érzem azt, hogy belefáradtam abba, hogy tőle várjam a megértést, mert sokszor okozott már ezzel csalódást. Inkább akkor választom az alkoholt. Nyugi, nem iszom...
Kedves Utolsó!
Igazad van, és lehet jobb lenne ha elhagynám. De tény, hogy én sem vagyok könnyü esett. Sajnos, amellett, amit irtál, hogy a foci meg a haverok fontosabbak neki, amit néha én is igy érzek, ő egy nagyon-nagyon érzékeny pasi. Ha megbánt, látom rajta, érzem is, hogy akár napokig bántja, hogy mit tett. És mióta együtt vagyunk, azért nagyon sokat letett az asztalra azért, hogy ne hagyjam el, vagy hogy müködjön ez a kapcsolat. Csak sajnos nehezen megy a kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!