Nagyon egyedül érzem magam. Tudom az okát, de sajnos inkább az önsajnálatot választom. Mit tegyek?
Javaslatom: 1. Csapd a falhoz azt az üveget, és jó hangosan, jó mérgesen és jó alaposan káromkodd ki magad, hogy a párod mit képzel magáról, hogy ilyet mert állítani rólad, hogy megbántott téged, még egy ilyet, felháborító. Ajtót is csapkodhatsz.
2. Ne rágódj magadban és ne rágódj az állapotodon, a betegségeden, ne figyeld magadat. Tapasztalat, voltak gondjaim, szedtem gyógyszert. Tűzz ki egy célt: csak a munkádnak élsz, a munkádnak és a párodnak, kezdj új hobbiba, ne Görcsölj a problémáidon, ez nagyon fontos, Ne Görcsölj a magányon. Vannak online végezhető rövid ideig tartó okj tanfolyamok (pl kereskedő 2 hónap, ez csak példa), ilyenbe is belekezdhetsz, az online-t csak azért írom, mert dolgozol is, nem tudom, hogy van időd, a személyes részvétel jobb lenne, vagy iratkozz be egy nyelviskolába, pár hetes tanfolyamok vannak, kezdj valami újat, tanulj meg valamit. Vagy tanulj meg varrni, akármi! Itt a tavasz, sétálj a levegőn.
Akármit, csak ne magadon gondolkodj. Az alkotás pedig jót tesz.
Tapasztalat, hidd el, tudom, hogy nem könnyű.
Kedves 13/15!
Az a legrosszabb, hogy még csak dühös sem vagyok. Egyszerüen csak bántó volt, amit mondott a párom, de nem lettem dühös, inkább szomorú. Most pedig már nem érzek semmit. És ez rosszabb, inkább lennék mérges vagy valami, de semmi. A nagy üresség... Régen, ettől megijedtem, de most semmi. Egyszer megtapasztaltam, hogyha nagy üresség van, nem érzek semmit, akkor akartam öngyilkos lenni, ekkor estem depresszióba. Szóval...most nem érzek semmit. És tudom, hogy ez rossz...
Nem köt le semmi. Ezzel is próbálkoztam. Nem rég sikerült a nyelvvizsgám, de a héten annyira magam alatt voltam, mint most, hogy le ültem tanulni a francia nyelvet, mert abból is szeretnék nyelvvizsgát. De most ehhez sincs kedvem. Ma is kimozdultam, elmentem a párom focimeccsére, de nem segitett, mármint az összeveszés előtt sem. Nem éreztem semmit.
Ezen tudsz vàltoztatni. Ez a lényeg. Csak próbàlj kicsit hosszabb tàvra tevezni. Kis dolgokat megcsonàlni nap mint nap, ami oda vezet el. Hol laksz amúgy? Szereted a munkàdat?
Mit jelent az, hogz az a làny màr nem àll szóba veled?
elnézést de erre mondják hogy
drogos piás lusta ribi
13 vagyok.
Ne figyeld magad, mármint az állapotodat. Ezt úgy lehet csak elérni, hogy másra figyelsz, koncentrálsz. Vigyázat, úgy nem lehet elérni, hogy eldöntöd, hogy nem figyeled magad. :-) Vicces, de így van.
Mondjuk, megyek elmosogatok, kenyeret sütök, muszáj megcsinálnom, hogy estére kész legyen, stb. az eredmény ad egy pozitív érzést. Így tovább. Ezért írtam a nyelvvizsgát, stb is. Nem egyik napról a másikra megy, de ha kitartóan csinálod, beindul, és észre sem veszed, megy majd magától. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!