Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Divat lett a gyermektelenség?

Divat lett a gyermektelenség?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Beszarok ezen a kérdésen :DD

Tavasszal mindenki metroszexuális, nyáron gyerekellenes, ősszel meg vega... ?

:DD na mindegy.

Szerintem nem lett "nagyobb divat", mint eddig. Max. egyre inkább ki merik mondani az emberek.

Mondjuk úgy érzem sokan túlzásba viszik, én sem szeretnék gyereket de nem beszélek állandóan erről és nem érvelek senkinek és nem akarok meggyőzni senkit. Idegesítő amikor egyesek azt hiszik érdekli az embereket a kis hisztijük és 10 percen keresztül papolnak, hogy miért ne legyen valakinek gyereke.

Hülye aki azt hiszi meggyőzheti azt, aki szeretne.

Na szóval én nem értem az egészet. szépjóestét. :D

2010. aug. 22. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem divat kérdése, hanem a modern fogamzásgátló módszerek eredménye. Nyilván régebben is voltak, akik nem akartak gyereket, vagy legalábbis nem annyit, amennyi a végén született nekik, csak nem volt meg a lehetőségük a választásra.
2010. aug. 22. 20:22
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem lett volna Ratkó és ha a cigány nem bass*a meg még az elő fát is akkor most nem lenne gáz ha az emberek nem vállalnák be a gyereket. De így kérdéses hogy ki fogja eltartani azt a milliónyi embert akik az 50-es években születtek és az is kérdéses hogy meddig leszünk többségben a saját hazánkban.
2010. aug. 22. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem 10 évesen nem az járt a fejemben, hogy ez divat-e.

Nem az, csak már kimerik mondani az emberek, ahogy a melegek is fel merik vállalni magukat. És úgy tűnik, mintha divat lenne, de mindig is itt voltunk/vagyunk/leszünk.

2010. aug. 22. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok gyereket, de ez nálam belső indíttatású, nem vagyok anyatípus és kész. Nem szoktam azzal kezdeni, de ha felhozzák, és megkérdezik elmondom amit gondolok, aztán persze hallgathatom a kárálást, szidást, és a földbetiprást, hogy milyen ember vagyok, de bevállalom, mert 26évesen már igenis ki lehet mondani mi a véleményem a dolgokról.
2010. aug. 23. 01:15
 16/18 anonim ***** válasza:
10%

Nem is baj azoknál akik úgy születtek h nem anyatípus/apatípus, legalább kevesebb lesz belőlük a következő generációban.

Csak az a baj h sok ember a környezete/szinglidivat miatt lesz ilyen.

2010. aug. 23. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

ismerek nem is egy nőt akiknek nem jött össze. lehet, h jobb is.

aki tényleg gyereket akar, azt nem tántorítja el semmilyen hülye divat.

nekem spec az a bajom, h szeretnék, csak nem tudom, hogy hogy fogom kezelni a helyzetet, és hogyan fogom megállni a helyem anyaként.

ez egyelőre elképzelhetetlen, pedig lassan benne leszek a korban, mivel a gyerekszülést még 30 előttre tervezem.

2010. aug. 23. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez nem divat kérdése. Nekünk sincs sajnos gyermekünk, de nem azért mert divatolok, hanem mert évek óta nem sikerül teherbe esnem. Ezidő alatt nagyon sok olyan nővel találkoztam aki hasonló helyzetben van.

28/N

2010. aug. 23. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!