Hány temetésen voltál már,mit éreztél,és rokonok?
Elég sok rokonom halt meg.
De a legfontosabb: a gyermekem.
22 voltam. Mindneki szenvedett, kevesen voltunk. Az érzéseim? A világ legnagyobb fájdalma volt. És a mai napig is az
1 szülő, 2 nagyszülő, 1 nagynéni
először 13 évesen
Mit éreztem? Űrt, fájdalmat, veszteséget.
Én még nem láttam, hogy bárki is oda nem illően viselkedett volna egy temetésen, szerencsére.
Kisbabaként egyik dédi-semmit
3 évesen másik Dési-szintén semmit, megkérdeztem, mit ás a bácsi és kb ennyi volt
14/5 évesen random rokon-enyhe szomorúság, kiakadás amiért láttam a hamvait egy átlátszó üvegben folyni, az üvegre tapadni.
15 évesen egy halotti megemlékezés külföldi, elhunyt rokonról-nagyon szomorú voltam, előtte és utána napokig, míg ott voltam, kb a sírás kerülgetett
Anyai mamám fiatalabb nővére-szomorúság, mikor beledöfték a fejfát a földbe, a kocsiban el kezdett visszhangzani a hangja a fejemben, könnyezni kezdett a szemem és felmentem a szobámba sírni
Anyai mamám idősebb nővére-mikor kiderült, meghalt, nem érintett meg annyira, mert színházba mentem, boldog voltam. Megláttam anyát és mamámat sírni, akkor bűntudatom lett a saját boldogságom miatt (azt az estét azóta is furán elem meg, ha gondolok rá), a temetésen mamám zokogott, mert meghalt az utolsó testvére, én nagyon sajnáltam őt, majdnem elpityeredtem, de anya rám nézett és visszaszívtam a könnyeim.
Apai nagyanyám-semmit nem éreztem, míg ki nem tisztult az öntözővíz, amit a növényekre folyattak, és rájöttem, mamám hamvaitól volt olyan furcsa színe. Akkor elborzadtam kissé. Enyhén szomorú lettem, de nem állt hozzám túl közel, így nem sirattam meg soha.
Anyai mamám-május 25-én temetjük, párszor sírtam, volt, hogy "beszéltem hozzá", nagyon közel állt hozzám, kb jobban, mint az anyám. Fiatal is volt viszonylag, kis híján 71, korona vitte el. Valószínű a temetésen eléggé rosszul leszek egyrészt a sok embertől másrészt, hogy meghalt az egyetlen ember, akiben teljesen bíztam itthon és mindig számíthattam rá.
Temetések sorrendben: 2003/4; 2005; 2016/7; 2017/8; 2019 január; 2019 decemberben halt meg, 2020 januárban temették; 2020 ősz eleje valamikor(halottak napján már vittük rá a mécsest); 2021 május 25
Ha jól számolom, ez lesz a 8.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!