Olyankor mi van ha a férfi nem akarja a gyereket?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha rossz a kategória.
Olyan esetben mit tehet egy férfi, ha a barátnője azt mondja neki hogy szed tablettát ( a kapcsolat elejétől szedi rendesen), de egyszer abbahagyja titokban, és teherbe esik? Magyarul csak azért hogy vele maradjon a férfi , hogy mindig kösse össze őket valami stb. De a férfi nem akarta volna.. Ez esetben mit tehet 1 férfi? Gondolok itt olyanra hogy pl emiatt szétmennek, akkor szerintem ugyanúgy kell neki fizetni a gytartást, holott ő nem is akarta.. Így van ?
2010. aug. 22. 14:54
11/17 A kérdező kommentje:
Értem. Mondjuk azt is meglehetne csinálni hogy tudta nélkül elviszik a nőt abortuszra...
2010. aug. 22. 15:48
12/17 anonim válasza:
a gyerektartást fizetnie kell, ha akart a gyereket, ha nem... de ez hihetetlenül nagy önzőség a nő részéről! nem elég, hogy nem veszi figyelembe a férfi akaratát, de a gyerekével is kicseszik rendesen....
13/17 anonim válasza:
Azért ahhoz nagyon hülyének kell lenni a nőnek, hogy ne vegye észre, hogy éppen abortuszra viszik. :D Aki ennyire gyengeelméjű, az tényleg jobb ha nem szül gyereket. Bár ahogy én gondolkozom, egy ilyen "eszes" nővel szóba sem állnék, gyerek meg főleg nem kéne tőle.
14/17 anonim válasza:
Ez a titokban abbahagyás szerintem egy hihetetlenül önző dolog, nem vele, hanem a születendő babával szemben. Mert ha jól látom, már arra is készülnél (márha rólad van szó, és nem "a barátnődről"), hogy esetleg emiatt elhagy, neked nem baj, mert fizetnie kéne a gyerektartást, nade az nem érdekel, hogy a gyereknek milyen lenne apa nélkül felnőni, vagy a tudattal, hogy nem kellett az apjának? Kicsit olyan érzésem van, hogy te sem szeretnéd a gyereket igazából, hiszen csak egy eszköz lenne.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem tudna róla. Egyik éjjel lefekszik még úgy hogy benne van, másik reggel meg felkel nélküle. Mindenre megvan a módszer.. :) A fantáziádra bízom hogy mire gondolok :)
2010. aug. 22. 20:00
16/17 anonim válasza:
na azért nem kell átesni a ló túloldalára sem... ez még nagyobb gec.iség lenne, mint az, ha ő meg megtartja úgy, hogy az apának nem kell...
17/17 anonim válasza:
na hát neked sincs több eszed mint a lánynak.személyiségi jogok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!