Miért gurulnak dühbe, és kapnak vérszemet a Gyakoris felhasználók egy hasonló kérdés láttán? (Többi lent.)
Az olyan jellegű kérdéseket értem ez alatt, amelyekből kiderül, hogy egy 30 év körüli férfit/nőt eltartanak a szülei, nem dolgozik és nincs jövőképe sem. Igaz, otthon besegít a házimunkába, de semmi több. Megfelelő számára ez az állapot, és úgy van vele, hogy lesz még elég ideje dolgozni, minek fáradozzon feleslegesen. (Illetve, lesz, ami lesz.) Nem érti meg az emberiség/élet általános "működését", de legfőképpen nem ért vele egyet, és emiatt már bizonyos személyek szemében rossz/semmirekellő embernek van bélyegezve.
Miért nyílik ki a bicska sokak zsebében hasonló tulajdonságokkal rendelkező emberek láttán/hallatán? Miért nem értik meg, hogy mindenkinek van valami hibája, és az övé ez? Ráadásul, talán még (ha csak részben is) igaza is lehet, főleg, ha olyan körülmények is meghúzódnak a háttérben, minthogy például pszichésen beteg az illető, és mindez erőteljes gátlások ördögi köreként mutatkozik meg életében, hiába áll például gyógykezelés alatt.
Teljesen komolyan gondoltam ezt a kérdést, nem trollkodási szándékkal tettem fel.
És mégis ki segít??? A sok okos árulja már el 😂.
Szóval? Kíváncsi vagyok. Hallgatlak...
"Egyszerűen sokszor attól is rettegek, hogy kimenjek a kisboltba. Szerinted?...De ezt az emberek 99%-a nem érti."
Én ezt megértem, 3 nappal azelőtt izgultam, hogy le kellett mennem a boltba. Telefonálás előtt néha ittam kicsit, hogy ne ájuljak el.
Nálam az nehezen érthető, hogy párja hogy lehet így valakinek. Nem ellened beszélek, csak nekem milliószor egyszerűbb volt megtanulni bemenni egy boltba, és semleges lenni az emberekkel, eladókkal, mint érzelmileg és testileg megnyílni egy embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!