Összeverekedtem tesómmal és megbüntettek. Szerintetek?
A hét elején vettem magamnak a Missoba meg a Leonardoba ruhát,meg cipőt.(elég drága butikok ezek) Nyár végén megbeszéltük haverokkal h elmegyünk pár napra egy másik városba bulizhatni,gondoltam majd lesz mibe tündökölnöm.
Tesóm ma hazajött és látom h az én vadi új ruhám van meg cipőm van rajta! A cipő tiszta sár-a sarkának annyi,a ruha meg még ki is van égetve! Olyan ideges lettem h lekentem neki egy maflást,de erre ő meg vissza ütött,így lett verekedés. Anyuék szét választottak minket. Tesóm sírt h nem tudja miért ütöttem meg csak úgy,meg h ő szeret engem blablabla... Én mondom neki is meg anyuéknak is az én ruhám van rajta,és h tönkretette. Erre azt kapom h milyen önző irigy dög testvér vagyok(erre mondta tesóm h pedig ő hogy szeret),meg h a ruhát meg a cipőt tesóm nyugodtan felveheti hisz azt gyakorlatilag ők fizették. mikor mondom h nem igaz,mert azért én DOLGOZTAM meg. zsebpénzt ugyanis nem kapom. erre közlik szüleim,h örüljek h nem kértek tőlem vmennyi pénzt a nyári munkából befolyó összegből,meg h otthon lakok,költségekkel jár az h fürdök és eszek,tehát felfoghatom ugy is h ő vettek nekem egy ruhát meg cipőt abból a pénzből amit le kellett volna adnom. Most senki nem beszél velem,mert nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni. A tesóm meg csak röhög rajtam.
Azt hozzátenném h nem ez volt az első alkalom h tesóm elvette az én cuccom és hibásan adta vissza,és ő nekem sose ad semmit. A szüleim meg eddig nem mondták h nekem kéne itthon pénzt leadnom. Kérdeztem tőlük h adjak itthon majd vmennyit,azt mondták nem kell.
kapja be a nagy fekete brét a tesód most komolyan..
Te meg ne verekedj
Szüleid mikor téged vállaltak, erre is gondolniuk kellet volna nem utólag ezt felhánytorgatni neked. Másik tesód helyébe meg ha már kérdezés nélkül bármid elveszi és nem olyan állapotba adja vissza
ő kérhetne bocsánatot. Na mind1, sajnállak :)
Valahogy hasonlóképpen járnék el tesód holmiaival is. És nehogy lelakatold a szobád, mert a szüleid erre is kiakadnak, hogy mit képzelsz, ő házukban laksz, stb...
Szerintem ez szüleid felöl nagyon nem szép dolog, esetleg próbálj meg leülni beszélgetni velük ezzel a témával kapcsolatban, és ha így nyugodt kedélyek közt sem értenek meg, akkor nem tom sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!