Váljak? Mit tennétek?
6 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve házasként. Van egy majd 3 éves kisfiúnk. Nem szeretem már a párom, intim együttlét is elvétve, alig vannak puszik, csók meg szinte soha. Bújás, és egyéb szeretgetés meg szinte sosem volt. Ragaszkodik hozzánk a férjem, de gyanítom, csak a gyermek miatt. 28 éves vagyok, fiatalnak érzem magam, és nem tudom elképzelni az életem tovább így. Beszélni nem lehet vele, de lehet ,nem is akarom. Rendes ember amúgy, dolgozik, nem iszik, nem bánt. Csak nem szeretem.:( Mit tegyek? Lépjek? Jah, nehezíti a helyzetet, hogy külföldön élünk, de én szívesen hazamennék, nem érzem jól itt magam...
Otthon lenne segítségem, míg el nem helyezkedem, oviba tudhatnám a gyerkőcöt, s az sem baj, ha pár nélkül maradok...Mit tennétek?
Én örülnék a helyedben, hogy olyan párom van.
Olvas a neten olyan praktikákat, ami újra lobbantsa a tűzet köztetek.
Szia!
Ugyanebben a helyzetben vagyok itthon.
Szinte ugyanaz nálunk is minden.
6és fél éve vagyunk együtt,nem vagyunk összeházasodva,de nekünk is 3éves a kisfiunk. Együttlétek havi kb 2x az is csak úgy,hogy egy fene... :S csak neki jó legyen....
Ő is se puszi,se ülelés,veszekedésannál több,igaz én szítottam mindig is a tüzet.
és most jön a lényeg,mert mi döntöttünk,VÉGE,ő már anyáéknál lakik,nálam maradt a kisfiunk is,és nem fogod elhinni de azóta sokkkkkal jobb lett a kapcsolatunk!
Újra akar velem randizgatni,újra van az a kis szikra,ezért megérte!!!
na meg a fiam sem azt látja hogy egész nap amrju egymást! És azt hiszem ez a legfontosabb: a gyereketek egészséges lelki fejlődése!!
SZÓVAL: TESSÉK KÜLÖN MENNI KICSIT EGYEDÜL LENNI! AZTÁN ÉREZNI FOGJÁTOK EGYMÁS HIÁNYÁT,HA MÉG VAN EGY KIS SZERETET KÖZÖTTETEK.
A különválás csak úgy menne, ha hazaköltöznék Magyarországra.
Nem teszem tönre a fiam életét!! Igaz, mi nem vitázunk, de sokszor nem is beszélünk egymáshoz, mert nincs mit.:( Ő hazajön melóból, és leül számitógépezni. Többször kérem, csináljunk valami közöset, de csak húzza a száját. Nem kívánom vele a szexet, s szerintem ő sem velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!