Mit tegyek? Hogy legyek erős? Hogy éljem túl ezt a fájdalmat?
30 hetes kismama vagyok. A férjem megint narkózik, nem csak füvet, hanem komoly drogokat fogyaszt amfetamint, metamfetamint. 3 hónapig normális volt, tiszta, letette önszántából, mert mondtam, hogy ha nem fejezi be, elhagyom végleg. Elutazott otthonról a legjobb barátja, aki általában beleviszi a bajba, és mig nem volt itthon a barátja minden rendben volt. Mellettem volt, minden gondolatom leste, mig nem narkózott addig egy arany ember volt. Mióta hazajött a barátja, megint elkezdte. Ettől rettegtem... addig hivta, mig el nem ment vele, pedig többször is ellenkezett, próbált nemet mondani, de végül rászedte. Teljesen más ember, nincsenek érzései, minden este elmegy, mostmár otthonról, mivel hazaköltöztettem, kidobtam. szivja az orrán a narkót, nem érdekli se a gyerek se én. Segiteni akartam rajta, azért nem hagytam el régebben, de most úgy érzem, belehalok a fájdalomba. Nem tudom, mit tegyek? hogy legyek erős? nem akarom a babát bántani , de jön a sirás és jön rám annyira fáj. A szülei a napokban bezáratják kezelésre 1 évre.
Ha hazajön megint retteghetek, hogy újra elkezdi. szerintem csak a környezetváltozás segitene, viszont úgy érzem soha nem tudok megbocsájtani neki már, magamra hagyott a bajban. Segitsetek, hogy birjam ki egyedül a szülést? Hogy legyek erős? belehalok a fájdalomba úgy érzem. ( a baba egészséges teljesen, mikor fogant, nem fogyasztott narkót )
nagyon sok pénzért be lehet záratni higyjétek el kényszerzubbonyba
Látod, ott a baj, hogy neked max filmes élményed van a narkósokról.
Ugyan ez volt velem csak en 2 honapos terhesen leleptem..
Nem agressziv?
Miert vagy meg vele?
Kedves válaszolók! Szokott itt "költeni" egy labilis emberke.. Fel lehet ismerni a stílusáról: az mindig egyezik hogy képtelen körülményeket kreál, és mindig sajnáltatni akarja magát, extrém módon szar alaknak beállítva maga körül mindenkit, ez lehet bántalmazó szülő, vagy drogos férj, akit ugye felnőtt ember létére a szülei simán bezárathatnak... Nem kéne a lovat adni alá. Én nem tudom mi van szerencsétlennel a való életben, hogy nő-e egyáltalán, de az biztos hogy pszichológusi, pszichiáteri segítségre szorul a kényszeres hazudozás, és a magát állandóan áldozatnak beállító viselkedése miatt. Elég egy kicsit is józan ésszel végig gondolni miket hord össze, és miért kerüli az egyszerű válaszokat is ha valaki rákérdez a nyilvánvalóan nem stimmelő részekre.
Kérdező, nem rosszindulatból írom: kérj segítséget orvostól, a viselkedési, és mentális zavarok kezelhetőek, akár gyógyszer nélkül is helyrebillenthető az önbizalomhiány. Valami oka csak van hogy kényszeresen más szánalmát akarod kicsikarni, hazugságok árán is.
hanem kényszerzubbonyba viszik el kezelésre drága pénzért - ilyen nincs, még akkor sem, ha közveszélyes az ürge, értsd, pl késsel fenyeget.
Jó lenne, ha felhagynál a kamuzással ;)
Kedves kommentelők! Higyjétek el, én örülnék a legjobban, ha ez egy kitalált történet lenne, de sajnos ez a valóság, ez az én életem, egy rémálom. Nem akarom sajnáltatni magam, én vagyok a hibás, hogy hamarabb nem léptem, mikor el kellett hagyni, de ez már igy van. A múltunkat nem tudjuk megváltoztatni.
Csak tanácsot akartam kérni, meghallgatni, ki volt hasonló helyzetben, ki mit tett, stb. Hogy nem maradok vele az már biztos, csak nem tudom, hogy nyugtassam meg magam, hogy éljem túl ezt a mérhetetlen fájdalmat, amit érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!