Párommal bele vágtunk a babatervezésbe és március 17.én megjött, de március 31.én erős hasalj, méh fájdalmam és derék fájdalmam volt, az a mindjárt megjön érzés.És ez minek a jele lehet,beágyazódás?
De viszont rá április 8.án ugyanez az érzés volt csak hozzá társult a hirtelen hányinger, kicsi szédülés is.
A menstruációmnak elvileg jővőhéten kellene megjönnie (amit nem várok).
Most a tervezésbe vágtatok bele, vagy szexeltek is?
Ugye ha felnő, nem te fogod nyelvtanra tanítani? 🤪
Ha babatervezésbe vágtunk bele, akkor szerinted ahoz hogy össze jöjjön a baba nem szexelünk?
Hogy jön ide a nyelvtan tanulás?
Rossz kommentektől kíméljetek! Csak hasznos és normális hozzászólásokat kérnék.
Egyrészt, persze most MINDENT érzel... a természet csinálja a dolgát, néktek csak d.gni kell, aztán majd lesz baba is.
Olyan dolgokat veszel most észre amik tök normálisak és mondhatni állandóan, csak eddig nem figyeltél rájuk.
Másrészt tényleg nem mindegy, hogy tervezni kezdtétek a babatervezést, vagy a kivitelezést kezdtétek el, pl úgy, hogy nem védekeztek.
Ahogy az sem mindegy hogy én elkezdem tervezni a New York-i utazásomat, vagy elutaztam New Yorkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!