Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy legyek erős?...

Mit tegyek? Hogy legyek erős? Hogy éljem túl ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés

30 hetes kismama vagyok. A férjem megint narkózik, nem csak füvet, hanem komoly drogokat fogyaszt amfetamint, metamfetamint. 3 hónapig normális volt, tiszta, letette önszántából, mert mondtam, hogy ha nem fejezi be, elhagyom végleg. Elutazott otthonról a legjobb barátja, aki általában beleviszi a bajba, és mig nem volt itthon a barátja minden rendben volt. Mellettem volt, minden gondolatom leste, mig nem narkózott addig egy arany ember volt. Mióta hazajött a barátja, megint elkezdte. Ettől rettegtem... addig hivta, mig el nem ment vele, pedig többször is ellenkezett, próbált nemet mondani, de végül rászedte. Teljesen más ember, nincsenek érzései, minden este elmegy, mostmár otthonról, mivel hazaköltöztettem, kidobtam. szivja az orrán a narkót, nem érdekli se a gyerek se én. Segiteni akartam rajta, azért nem hagytam el régebben, de most úgy érzem, belehalok a fájdalomba. Nem tudom, mit tegyek? hogy legyek erős? nem akarom a babát bántani , de jön a sirás és jön rám annyira fáj. A szülei a napokban bezáratják kezelésre 1 évre.

Ha hazajön megint retteghetek, hogy újra elkezdi. szerintem csak a környezetváltozás segitene, viszont úgy érzem soha nem tudok megbocsájtani neki már, magamra hagyott a bajban. Segitsetek, hogy birjam ki egyedül a szülést? Hogy legyek erős? belehalok a fájdalomba úgy érzem. ( a baba egészséges teljesen, mikor fogant, nem fogyasztott narkót )

2021. ápr. 11. 22:19
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
76%
Látom a dolog nyilvánvaló hazugság részére nem reagálsz. Olyan NINCS hogy valakit a rokonai bezáratnak.
2021. ápr. 11. 22:53
 12/40 anonim ***** válasza:
97%

Egy megoldás van.

Kezdj új életet gyermekeddel!

Gondolkodj el azon,hogy miért választottad őt? Hogyan kerüld el a hasonló hibát legközelebb!

2021. ápr. 11. 22:53
 13/40 anonim válasza:
76%
Szia nagyon sajnálom :( nagyon nehéz lehet a férjed beteg nem fog tudni meg szabadulni az eddigi életvitelétől ha azokkal lóg akik igy vagy ugy de bele viszik lehet nagy volt rajta a feszültség de ezt nem igy kellene le rendeznie magábban ha letenné is és szeretne látni téged és a picit és vissza könyörögné magát ne ugorj egyből a nyakába légx közönyös és mond azt, hogy be kell bizonyitania igen is teged akar és rendes apja akkar lenni a gyereknek gondolom szereted még csak nagy sebet hagytak bened a történtek amit teljes szivvel átérzek de hátha van még remény mimdenki tud változni ha van célja miert és el dönti fejben most először is gondolj magadra és a babára ő nem tehet semmiről és veled éli át azt a sok fájdalmat ami kavaroghat benned probálj meg nyogodni szerintem te egy nagyon erős nő vagy és remek anyuka lesz belőled! ha megertő társaságra vágysz irj nyogotan privátot én nem itélek el és szeretnék segíteni ha tudok ❤️ egyebkent lany vagyok
2021. ápr. 11. 22:55
 14/40 A kérdező kommentje:
igen, én is erre gondoltam. hogy új életet fogok kezdeni, mert ha ki is kezelik, bármikor visszaeshet. remélem lesz elég erőm túlélni ezt a nehéz időszakot.
2021. ápr. 11. 22:56
 15/40 anonim ***** válasza:
89%

én tuti védekeztem volna, egy leszokó drogos mellett...

Apám úgy ünnepelte, hogy 1 éve nem iszik, hogy ivott mint a gödény, szóval a 3 hónap az semmi :(

Most már késő bánat, tervezd el, miképp neveled egyedül a gyereket és bíróságon intézd el, hogy apuci a"szabadulás" után csak felügyelet mellett láthassa a gyereket. Illetve természetesen ne fogadd vissza még véletlenül se, mert egy drogos folyton küzdeni fog a démonaival és itt a gyereke, sem állította meg...

2021. ápr. 11. 22:56
 16/40 anonim ***** válasza:
19%
Mondom, rehab után nehezen esik vissza, nem lesz ambiens, normális habitusa lesz a barátját pedig valahogy el kéne tüntetni az életéből, főleg ha csak csinálja az anomáliát
2021. ápr. 11. 23:00
 17/40 anonim ***** válasza:
76%
Látom, gondolkodni a válaszolók SE szoktak. És a kérdező továbbra sem rezonál a felvetésre, mely szerint nem lehet bezáratni egy felnőttet.
2021. ápr. 11. 23:03
 18/40 anonim ***** válasza:
25%
be lehet záratni egy bizonyos pénzért magán intézménybe, ingyen viszont csak akkor ha a bíróság így dönt egy rendőrségi ügy után.
2021. ápr. 11. 23:07
 19/40 A kérdező kommentje:

nagyon sok pénzért be lehet záratni higyjétek el kényszerzubbonyba.

próbáltak vele beszélni szépen, hogy menjen magától, ő nem megy, neki igy jó. s akkor döntötték el, hogy muszáj elvitetni erőszakkal, mert itt más segitség nincsen. hiteleket vesz fel, lop, megkeseriti mindenki életetét.

2021. ápr. 11. 23:10
 20/40 anonim ***** válasza:
80%

Válj el, a drogozást bizonyító papírokat vidd el magaddal a gyermek elhelyezésével kapcsolatban(én ezek után a közelébe nem engedném a gyerekem, mindegy mennyire gyógyult ki belőle, mert utána agyon aggódnám magam azon, hogy mikor esik vissza)és élj tőle külön életet. Volt lehetősége, hogy jó apa legyen,de az első kísértésnél nem élt vele, ez van.

Keress a gyerekednek később egy jobb apát amikor már meggyászoltad ezt a kapcsolatot.

2021. ápr. 11. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!