Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy legyek erős?...

Mit tegyek? Hogy legyek erős? Hogy éljem túl ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés

30 hetes kismama vagyok. A férjem megint narkózik, nem csak füvet, hanem komoly drogokat fogyaszt amfetamint, metamfetamint. 3 hónapig normális volt, tiszta, letette önszántából, mert mondtam, hogy ha nem fejezi be, elhagyom végleg. Elutazott otthonról a legjobb barátja, aki általában beleviszi a bajba, és mig nem volt itthon a barátja minden rendben volt. Mellettem volt, minden gondolatom leste, mig nem narkózott addig egy arany ember volt. Mióta hazajött a barátja, megint elkezdte. Ettől rettegtem... addig hivta, mig el nem ment vele, pedig többször is ellenkezett, próbált nemet mondani, de végül rászedte. Teljesen más ember, nincsenek érzései, minden este elmegy, mostmár otthonról, mivel hazaköltöztettem, kidobtam. szivja az orrán a narkót, nem érdekli se a gyerek se én. Segiteni akartam rajta, azért nem hagytam el régebben, de most úgy érzem, belehalok a fájdalomba. Nem tudom, mit tegyek? hogy legyek erős? nem akarom a babát bántani , de jön a sirás és jön rám annyira fáj. A szülei a napokban bezáratják kezelésre 1 évre.

Ha hazajön megint retteghetek, hogy újra elkezdi. szerintem csak a környezetváltozás segitene, viszont úgy érzem soha nem tudok megbocsájtani neki már, magamra hagyott a bajban. Segitsetek, hogy birjam ki egyedül a szülést? Hogy legyek erős? belehalok a fájdalomba úgy érzem. ( a baba egészséges teljesen, mikor fogant, nem fogyasztott narkót )

2021. ápr. 11. 22:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez elég kamuszagú.
2021. ápr. 11. 23:18
 22/40 anonim válasza:
37%
13-mas vagyok o drágaságom, hidd el túl leszel rajta csak most még nagyon nagyon friss ez a dolog kavarog benned minden de hidd el minden rendezödni fog benned csak idő kell adj időt magadnak jo? ezen nem tudsz tul lépni egy kető senki nem lenne rá képes hiddel várnak még rád szebb napok ❤️
2021. ápr. 11. 23:19
 23/40 anonim ***** válasza:
21%

Szia nagyon sok hülyeséget olvastam itt... Ti voltatok már szerelmesek ? Tudjátok hogy mien azaz érzés?? Nem a kérdező tehet arrol hogy beleszeretett az érzéseinek a szívének nem parancsol senki én ismertem egy ijen embert mint a te férjed ugyan úgy őis drogozott de amiket te irtál azok nem nevezhetőek kemény drogoknak.a kristály a kokain a spuri az LSD a krokodil ezek igen amiket te írtál azokis hasonló hatással vannak az emberi szervezetre de nem azok... Nah szoval ha netán bezárják a pszichiátriára mert oda foglyák de nem egy évre. Akkor az elvonó kurát fogja kapni lehet majd öt látogatni és ha akkor fogsz mellette álni akkor lehet hogy sikerülni fog neki leszoknia. Mivel az embernek akkor van a legnagyobb szüksége a családjára amikor a leg nagyobb bajban van vagy épp egy erős sok éri vagy ép egy nehéz mütéten esik keresztül. Nah a te urad pl úgy fogja magát érezni az elvonokurán mint aki haldokol nagyon durva lessz durva kitörései lessznek és mellete kel legyél mert nagyon durva szinten össze omolhat. És szerintem nincs rászokva a drogra mivel azt irtad hogy haza jött a barátja és azzal kezdte el a szívást és elöször az urad nem akart menni vele sehova csak egy gyenge lelkü az urad ezért beadta a derekát... ha kemény drogos lenne akkor nem hiszem hogy 3szór kelletvolna neki szolni hogy mennyen hanem szolnisem kéne neki még othonis csinálta volna a 3hónap alat dugiba mert aki rávan szokva az nem hogy 3 hónapig nem birja ki de 1óráig sem ha kezd lejönni a cuccrol a szervezete olyan jeleket küld az agynak hogy az bármit elér csak azért hogy újbol felszivjon egy csíkot... aki rávan szokva az simán egy hétigis sziv 20 kb 30 percenként

egy hétig utána a szervezet küld az agyának egy stop jelzést hogy elfáradt a szervezete nem birja tovább feldolgozni és ha utánais tovább szívna akkor nagy eséllyes agyvérzést kapna szoval a szervezet küld egy stop jelet akkor leál vele és lefekszik mert pörög a feje egy hétmulva teljesen lejön a cucrol mert ki alussza magát aztán újbol kezdi. Ezek vannak rászokva.. mivel a drogoktol nem esznek nem alszanak ezért hivják drogoknak mert olyan adrelari löketett ad a szervezetnek hogy a felegekben érzik magukat minden gonduk bajuk eltünik... én ezt tanultam meg félévet ezzekel az emberekkel foglalkoztam mint rehabilitácios... sokan feléoültek de sokan vissza járosak lettek a Pszichiáter rehabilitáciora. A rehabilitácio maximum 6hét után haza engedjük öket de van aki a délutáni rehabilitácion megjelenik majd tovább fojtatja a rehabot. Szoval nagyon nagyon sajnállak de tarcs ki mellete föleg hogy ha be akarjátok záratni maximum addig tarts vele mig benn van a pszichiátrián mert az nagyon kegyetlen lessz neki. Ha ki engedik és vissza esik akkor hagyd el. De ha mellete voltál ugyis hogy tudtad drogozik akkor már legyél mellete ugyis hogy gyogyulni probál. Sajnállak nagyon meg a kis babádatis

2021. ápr. 11. 23:36
 24/40 anonim ***** válasza:
61%

Nem olvastam el az egész hülyeséget, de ti csajok az ilyen idióta, zűrös fazonokat szeretitek, nem? Az a jó pasi!

Akkor meg mi a probléma, most megkaptad..?

2021. ápr. 12. 00:09
 25/40 anonim válasza:
60%

Szia!

Sok erőt és kitartást kívánok neked! Családomban volt már rá példa, hogy apukárol kiderült, hogy alkoholista és lelépett a szülés előtt. Az érintett hölgynek nagyon össze kellett szednie magát, mondjuk a család is támogatta. Most úgy látom, bár nem találkozunk csak pár havonta, hogy a kisfia sok erőt ad neki. Az anyaságban ki tudott teljesedni és az apát kizárta az életükből. Szóval neked is sikerülni fog kilábalni ebből! Hamarosan édesanya leszel, gondolj arra, hogy ez mekkora kihívás és öröm is egyben a számodra.

A férjedet meg ha nem is akarod kizárni azért óvatosan bánj vele. A függő az sajnos függő marad és ha az elvonási tünetek jelentkeznek akkor az ilyen betegek kifordulnak magukból. A gyermeknek sem tenne jót egy ilyen apa.

Még egyszer sok erőt kitártást!

2021. ápr. 12. 00:12
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
23-as: Nagybácsim többször volt ilyen elvonón és mindig visszaesett. Folyton akár évekig tiszta volt aztán bumm az első kis problémánál visszaesett és az elvonókon barátkozott össze a legjobb drogos pajtijaival, akikkel azóta is összejön drogozni. Szóval amit maga ír, hogy ez nem is kemény cucc naaaagy hülyeség, az ég szerelmére narkót szív fel az orrán, ez már nem sima füvezés és mindezt a terhes neje mellett, ha ez sem állítja meg vagy legalább ismeri el, hogy segítségre van szüksége(tehát nem fél attól hogy elveszíti a családját)akkor nem fog változni. Legalább utólag bepánikolt volna és maga vonul be az intézménybe...
2021. ápr. 12. 00:21
 27/40 anonim ***** válasza:
53%
Hát jól elbasztad az életedet, gratulálok! Meg egy ártatlan csöppségét is, aki semmiről sem tehet! Ide milyen tanácsot akarsz, kérdező, még a 12. hétben kellett volna elvetetned, mert végülis milyen sors vár egy babára, akinek drogos volt a szülője, szerinted?
2021. ápr. 12. 00:36
 28/40 anonim ***** válasza:
2%

Szerintem a pcsáknak értélniük kéne a mai világban, ha a párjuk csak sima alkoholista, mert az másnapra kijózanodik, aztán jól van.

De neeeem, akin alkoholt érezni, az maga az ördög!!

Sokkal jobb egy ki tudja milyen narkót toló köcsög..

2021. ápr. 12. 01:16
 29/40 anonim ***** válasza:
91%
#28 hagyjad már magad.😂 Értékelni egy csöves bánat alkoholistát tudod ki fog. Nem tűröm a szenvedélybetegeket, mert gyenge az összes. Drogosok se jobbak, de nekem egykutya az összes.
2021. ápr. 12. 01:26
 30/40 anonim ***** válasza:
71%

Ha a fogantatast megelozo 1 evben drogos volt, akkor nem szamit, hogy a fogantatas pillanataban eppen 24 oraja tiszta volt.

Szoval keszulj fel, barmi lehet a babaval.

az alkoholista nem ugy van, hogy masnapra kijozanodik, aztan jol van. Vannak olyan visszafordithatatlan dolgok, mint verekedes, pofozkodas, uvoltozes, kajapenz ellopas, munkanelkuliseg mert mindenhonnan kirugjak, majzsugor, es meg ezer egyeb. Bocsanat, de en nem tudtam ertekelni, hogy a parom csak sima alkoholista.

2021. ápr. 12. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!