Van itt olyan, aki idős korban van és nem volt se párkapcsolata és/vagy családja sem és megbánta ezt a döntést ?
3
Hát nem 45 évesen fogom elkezdeni amit 25 éve kellett volna.
11
Én már le tettem róla :) idősek érzem magam hozzá és nem is vágnék bele. De persze mindenki úgy csinálja ahogy neki jó, ezt az ember kell érezze.
Sajnos sok ember (én is!) szerencsétlen a szerelemben,nem találja a társát, vagy a 3. szakításon van már túl. De ettől még a szerelem fogalma nem devalválódik feltétlen. Édes gyümölcs, persze nem mindenki tudja/akarja megízlelni.
24 éves fiúként nagyon reménykedem, hogy rámtalál egyszer az igazi, akibe szerelmes leszek. Én lennék a legboldogabb ember és nagyon tudnám szeretni.
28: A 23-as beszólásodra értettem, amit 21-esnek írtál. Nem szabad ilyet mondani, nem jártál 21-es cipőjében, mégis ilyeneket szólsz be neki.
26-osnak pedig, élj úgy, ahogy jólesik, ha egyedül érzed jól magad, akkor teljesedj ki egyedül, ellenben ha mégis, akár kis szikra szintjén is vágysz a szerelemre, én gőzerővel, padlógázzal támogatlak téged, hogy sikerüljön !! 😊😊🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!