Ki hogy mondta el a családnak, hogy babát várnak?
Kicsit jobb/kreatívabb ötletek érdekelnének, mint hogy "Anya, Apa, gyerekünk lesz!". Nyilván ez is lényegre törő, de azért na... :)
Első baba lesz, különböző eü. problémák miatt nem is nagyon számít erre a hírre senki szerintem.
Pedig ilyen egyszerű...
Eléjük álltam, hogy bővül a család, és ennyi.
Nekem nem jön be ez a celozgassunk, csöpögjön minden is dolog...
Nálunk lényegében a férjem elkotyogta.. :D
De ha nem mondta volna el,akkor biztosan valami egyszerűbb dologgal mondtam volna el. Pl egy pár pici cipővel.
Remélem tudtam valamit segíteni.. :/
Lehet a csöpögős és a realista közt is találni megoldást. Például találkozáskor megkérdezed, hogy mit szeretne, hogy szólítsa majd az unoka, nagymama/nagypapa vagy mami/papi szeretne lenni? Eldöntheti X dátumig, amikor érkezik a babátok.
Így is lehet kis ledöbbenés, de nem az a klasszikus amerikai giccs.
Mi megvártuk a 12. hetet, addig senkinek nem mondtunk semmit. Nem is sejtetették.
Anyák napján volt a bejelentés + 1 virág, levél kíséretében, ultrahang fotóval. Fél órát zokogott édesanyám, annyira boldog volt. Sosem felejtem el. Apukámat nem ismertem, születésem előtt halt meg.
Párom szülei sajnos már rég elhunytak.
Nalunk holnap lesz a nagy bejelentés.
Holnap megyek a 12hetes uh-ra, meg senki nem tudja hogy terhes vagyok.
Fiam (2éves) addig anyáéknál lesz.
Majd ha megyek vissza érte, akkor mondom, hogy uton a 2.unoka, és ennyi.
Fiamat úgy mondtam el, hogy náluk voltunk, 11.hetes voltam. Kavéztunk, en meg mentem kihányni, mert elkapott a rosszullét.
Mikor visszajöttem a mosdóból, akkor néztek rám furán, en meg mondtam, hogy hát 1 hetet vártunk volna még a bejelentéssel, de ha már így összejöttünk, gyarapodni fog a család.....
Azt hiszem, nálunk semmilyen "bejelentés" nem volt, sem kicsi, sem nagy.
Mondtam anyámnak, hogy megyek nőgyógyászatra, mert nem jött meg a menzeszem, aztán amikor onnan megjöttünk, akkor mondtam, hogy terhes vagyok. Soha nem szerettem a nagy felhajtást magam körül.
Tortakeszites es a tetejere rairni, hogy "nagymamanak, nagypapanak sok szeretettel"
Esetleg egy kepeslapba UH fotot tenni, es szep idezetet
Polot kesziteni szinten valami aranyos felirattal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!