Ki mikor mondta el a családnak/barátoknak, hogy babát vár?
Amikor pozitív lett a teszt, rá 1-2 napra.
Másodiknál várunk majd a 12. hétig.
Két barátnőmnek szinte azonnal. Férjem és az én családomnak (szülők tesók, nagyszülők) kb a 8. héten.
Épp mindkét családhoz mentünk ünnepelni, így szombaton elmondtuk férjem családjának, vasárnap az enyémnek.
Az elsőnél 11.héten.
Másodiknál teszt után egy héttel a családnak. Barátoknak is ilyenkor. Legalábbis akikkel napi kapcsolatban vagyunk. A távolabbi ismerősök szülés előtt két héttel tudták meg egy pocakos fb fotóról.
Elsonel 7 hetesen, az ultrahang utan.
A masodik babanal 16 hetesen, mert telefonon nem akartam, szemelyesen pedig nem talalkoztunk.
A harmadik babanal 11 hetesen, ra egy hettel elveteltem.
Azutan meg harom terhessegembol veteles lett, azokrol nagyon kevesen tudtak, kb 3 ember a csalad es baratok kozul osszesen. Kesobb elmondtuk, de akkor, amikor tortentek nem akartunk errol beszelni.
Az elozmenyek miatt csak 20 hetesen szoltunk a kozvetlen csaladnak, kozeli baratoknak a jelenlegi terhessegemrol. Mas azota sem tudja, majd ha a baba epsegben kint lesz, akkor ertesul rola mindenki. Akivel meg osszefutok, az ugyis latja rajtam es rakerdez.
12 heti genetikai után, de pl van olyan aki nem tudja még...vakaródzok is h lassan elkéne már mondani 😅
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!