"Terhesség" bejelentése barátoknak, csaladnak?
Szerintem is vasarolj valami baba dolgot, cumit, kis zoknit, kis cipot, esetleg tedd az elso uh-as kepet egy kepkeretbe, amire ravan irva hogy "szia Nagyi" vagy valami mas frappans szoveg. Vagy esetleg egy kis bodyt vegyel. Vagy mondjuk csinaltass egy polot, felirattal, vagy evgyel olyan kismama felsot ami mutatja h kismama vagy , akar egy kikukucskalo arc, vagy kezek :)
Remelem
Sikerul meglepetest okoznod 😍
Barataom abszolut nem enged baba cucott venni 5-6dik honapig.:(
Arra gondoltam kis dobozba borsot teszek.ala papirral. Higy most ekkora az unokatok?:) vagy ultrahangfotot levelkent oda adni mikor megyunk hozzajuk..h nezzetek ez volt a postaladaban.. :) hatoldalara irnam hogy ekkor erkezik...:)
Vannak a klasszikus uh-s fotós,babaruhás bejelentős dolgok. Ami még ilyen: pozitív teszt szép szalaggal átkötve,egy közös fotó amin a babavárást közlitek (erre nagyon jó ötleteket találsz neten). Itt olvastam: szülőket vendégségbe hívták,pohár aljára ráírták hogy " Terhes vagyok",mikor elfogyott az üdítő,volt nagy meglepetés :D
Mi épp az idei nagyobb kiadásokról beszéltünk szüleimmel,mikor a férjem közölte: Azért ne költsetek el mindent,szeptembertől lesz kinek vásárolni :) Néztek nagyokat hogy most akkor ez tényleg az amire gondolnak? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!