A feleségem szerint nem vagyok férfi, mert keveset keresek, igaza van e?
Túlságosan leegyszerűsíted a dolgokat, biztos vagyok benne, hogy nem csak ennyiből áll a dolog, van ott még valami a háttérben?
Van egyébként lehetőséged váltani? Keresel másik, jobban fizető munkát? Szóval mindent megteszel, ami tőled tellik?
Ha nem, és csak belenyugszol a helyzetbe, hogy ennyit keresel, jól van az úgy, akkor igazat adok a feleségednek. Persze abban nem, hogy a férfiasságodat piszkálja, mert ez nem attól függ, hogy férfi-e valaki vagy sem. Manapság már olyan világot élünk, hogy a férfinak és a nőnek is arra kell törekednie, hogy minél több pénzt keressen, mert nagyon költséges az élet.
Én nő vagyok és én sem tudtam beletörődni, hogy négy műszakban dolgoztam havi 70-75 ezer ft.-ért. Kerestem a lehetőségeket, hogy változtathassak ezen.
Én nem választom szét élesen a férfi és női szerepeket, mégis én is jobban fel tudok nézni arra a férfira, aki igyekszik, hogy a családnak jobb legyen. Nem a pénzen van a hangsúly, hanem az igyekezeten.
Ha nem igyekszel, akkor te vagy a ludas, de ha igen, csak még nem sikerült megoldást találnod, akkor viszont a feleséged szívtelen, hogy még pluszban beléd is rúg egy nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!