Odaköltöznétek anyóshoz?
Szerintem alapból gáz az ha valaki a párjára akarja rábizni az szülőjét/rokonát.
Soha nem várnám el, oké 1x-1x vigyen neki valami ha esetleg elfogyott de hogy ő törölje a seggét meg vigye ide-oda azt már nem.
Nekem ex barátnőm volt ilyen, mamájával lakott és nekem kellett hetente a temetőbe vinni, nem volt sok de pont elég hogy na már megint szombat nem tudtam tervezni ugy semmit mert temető van..
A másik 2 generáció nem tud megélni egymás mellett csak ritkán. Én már akkor tapasztaltam ilyeneket hogy a rongy pl kicsit ferdén volt a tartón 1cm-el és hogy erre figyeljek oda, meg ilyenek. Hát hülyét is kaptam vna, 1 nap után dobtam vna ki őket a házamból ha egy dolgozó embert ilyennek ba*ztatnak mert ő 24/24 órában otthon van és ráér igazgatni... ez csak egy példa volt de sok ilyen van.
Ne menj hozzájuk.
Ritkán lehet előre tudni, milyen típusú gondozásra lesz szükség és mennyi időre - nem írsz arról, mit értesz "ápolás" alatt.
Én nem mennék bele, de ha te mégis az összebútorozás mellett döntenél, akkor arra mindenképpen figyelj, hogy ne válj anyagilag kiszolgáltatottá - ne adj pénzt a házfelújításra (max. ügyvéddel lepapírozott kölcsönként, amiről biztos vagy, hogy vissza is fizeti) ne te vállald az esetleges ápolást (főleg ne úgy, hogy közben felhagysz a saját munkával).
Nem, nem és nem!
Ha nem akarsz rabszolga lenni, akkor a válasz: NEM!
Ha nem akarod, hogy ne legyen munkahelyed, jövedelmed, akkor a válasz: NEM!
HA gyerekeket akarsz majd, és rájuk akarod fordítani az időd, akkor is a válasz: NEM!
Ha nyugodt, normális életet szeretnél, a válasz legyen csak az, hogy NEM, ezt te nem tudod vállalni.
Nem kell a pasival ezért szakítani, ha értelmes, megérti, hogy önálló életet akarsz vele, de nem az anyjával.
Ápolót, gondozót kell fogadni mellé.
Igénybe lehet venni az önkormányzattól a házi segítségnyújtást, ami igen kedvező lehetőség, ebédet is lehet rendelni időseknek nagy kedvezménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!