Odaköltöznétek anyóshoz?
Most az anyagiaktól vonatkoztassunk el: mert ha beleteszel valamennyi pénzt, mindig lepapírozod és kész.
Az ápolás necces. Mikor jön el ez az állapot, egyáltalán eljön-e, ha igen, milyen állapotban lesz, meddig, mennyi idő, energia stb.
De nem, nem költöznék be, hacsak nem extrém jó a kapcsolat és nem 2 generációs a ház.
Más kérdés, hogy HA már van saját otthonotok, ahol VAN elég hely ÉS az anyós rászorul, akkor ÉN befogadnám-e. De akkor már legalább te vagy otthon és az anyós a "vendég", ami egészen más helyzet.
#12 irta h nincs saját kecó nekik, hanem albérlet.
Egyébként manapság nehéz házat venni ilyen árak mellett, nem lenne rossz ha azt a pénzt félre tudnátok tenni, de én sem mennék bele ebbe. Nem ér az annyit, hogy aztán a nyakamba varrják, mivel házasok sem vagytok jogos ez igen, hogy az örökség meg ezekkel mi van. Mert 5-10 év múlva meghal, esetleg lesz egy-két vita és mehetsz el onnan mikor már nem kellesz akkor semmid nem lesz.
A papirozás meg tudod hogy megy.. sógor - koma, anyagárban megcsinálja az ablakot számla nélkül, vagy fessük már ki a házat, vegyünk festéket majd a párod megcsinálja nem kell szakember, meg persze számla sem :)
Határozottan NEM mennék bele.
Régen generációk éltek együtt. A fiatalokat segítették a szülők, a fiatalok pedig a szülőknek.
Manapság valamiért az emberek képtelenek már a saját szüleikkel is együttélni. Szomorú.
Én boldog lennék, ha valamelyik nagyszülő velünk élhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!