Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves koromban lefeküdtem a...

16 éves koromban lefeküdtem a nevelőapámmal, (43 éves) aki 11 éves korom óta élt velünk...Hogyan tovább? 23/l

Figyelt kérdés
Apukámat sosem ismertem, és a nevelőapám volt egyben a legjobb barátom is, nagyon felnéztem rá, mindent megadott nekem. Viszont 16 éves korom körül kicsit átalakult a kapcsolatunk és egymásba szerettünk, sajnos többször is lefeküdtünk, amiről azóta sem tud senki. Én képtelen vagyok túllépni rajta mert ő jelent nekem mindent, de a bűntudatom miatt mondtam, hogy nem akarok több szexuális kapcsolatot, viszont onnantól kezdve (17 éves voltam) rideg lett velem, hanyagolt, teljesen megszűnt ez a szoros kapcsolat, pedig 21 éves koromig otthon éltem velük. Azóta sem tudtam túllépni rajta, még nem volt párkapcsolatom, mert őt szeretem...nem tudom hogyan és kivel tudnám ezt megbeszélni

2021. márc. 13. 22:27
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
74%
Kicsiket elcsusztak a szamok
2021. márc. 21. 23:05
 52/52 anonim válasza:

szóval először lefeküdtél a tesóddal. Utána 20 évesen volt a következő alkalom. A tesód 3 évvel fiatalabb volt.

Legjobb esetben 17 éves volt amikor te 20. Kicsit beteg. Itt inkább te használtad ki őt, nem?

2021. ápr. 8. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!