16 éves koromban lefeküdtem a nevelőapámmal, (43 éves) aki 11 éves korom óta élt velünk...Hogyan tovább? 23/l
Aki egyszer embert öl, az örökre gyilkos marad.
Ha valaki leszokik a narkóról, attól még narkós marad.
Aki egyszer ribi lesz, az is az marad.
Engedd el. Nem érti. Az alkoholisták se ismerik be hogy azok.
Meglepő lenne ha ezt valaki le tudná. Szerencsére az emberek nagyrészébe szorult annyi tartás hogy hogy tudják, ez messze nem normális.
31
Ribi=pénzért nyújt szexuális szolgáltatást.
Ha van egy autóbaleseted akkor te közveszélyes gépjárművezető vagy? De mindegy, őszintén nem érdekelsz, megvagyok a magad fajta okosok nélkül is.
33
Mondtam én hogy normális? Megbántam de nem tudom még nem történtté tenni. Viszont tovább léptem. Én tudok tovább lépni, mert van életem. Ha neked nincs az a te bajod.
36
Ha nem vonzódtál hozzá, nem is lehetett semmi.
Krva= pénzért nyújt szexuális szolgáltatást
Ribi= ingyen nyújt szexuális szolgáltatást
Még a prostikban is több becsület és tartás van mint benned.
Tudod mit? Inkább ne legyen életem mint hogy egy kicsit is olyan elbszott legyen mint a tiéd.
Semmilyen hozzá adott érték nem volt a válaszodban. Sőt! Kb úgy néz ki mintha büszke lennél rá. A kérdezőnek ha nem volt barátja akkor egy áldozat. Te viszont nem áldozat voltál/vagy, hanem egy mezei ribi.
41
Nem az voltam. De azt gondolsz amit akarsz.
Egy áldozata voltam a tapasztalatlanságomnak és a meggondolatlanságomnak, nameg apósomnak. Ennyi.
Kívánom hogy senki ne éljen át hasonlót. Viszont kívánom azt is, hogy aki átélt (pl kérdező) az egyenesbe tudjon jönni és találja meg az egyensúlyt, a boldogságot, mint én.
De még te se bírtál egyenesbe jönni, mert itt próbálsz random embereket meggyőzni hogy miért volt helyes ribinek lenned xDDD
Én is úgy érzem ahogy a másik válaszoló, olyan mintha még büszke is lennél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!