16 éves koromban lefeküdtem a nevelőapámmal, (43 éves) aki 11 éves korom óta élt velünk...Hogyan tovább? 23/l
Figyelt kérdés
Apukámat sosem ismertem, és a nevelőapám volt egyben a legjobb barátom is, nagyon felnéztem rá, mindent megadott nekem. Viszont 16 éves korom körül kicsit átalakult a kapcsolatunk és egymásba szerettünk, sajnos többször is lefeküdtünk, amiről azóta sem tud senki. Én képtelen vagyok túllépni rajta mert ő jelent nekem mindent, de a bűntudatom miatt mondtam, hogy nem akarok több szexuális kapcsolatot, viszont onnantól kezdve (17 éves voltam) rideg lett velem, hanyagolt, teljesen megszűnt ez a szoros kapcsolat, pedig 21 éves koromig otthon éltem velük. Azóta sem tudtam túllépni rajta, még nem volt párkapcsolatom, mert őt szeretem...nem tudom hogyan és kivel tudnám ezt megbeszélni2021. márc. 13. 22:27
12/52 anonim válasza:
Legalább nem a vérszerinti apád volt.Ez csak furcsa,de az durva is lett volna.Felejtsd el.Pszichiátert javaslok.
13/52 anonim válasza:
Gusztustalan ez az ember, ebben aztán semmi szeretet nincs.
Sürgősen keress szakembert, aki ezt segít kibogozni neked és te is rá fogsz jönni, milyen kártékony egy takony a nevelőapád.
16/52 anonim válasza:
Miert lenne kamu? Cigoknal elofordul az ilyen
17/52 anonim válasza:
Ha nem kamu akkor meg kellene értened hogy csak kihasznált. Gáz...
18/52 anonim válasza:
Akkor is nevelőapa ha beteszi
20/52 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a kérdés kamu, de nekem van egy kolléganőm, aki ugyanezt csinálta.
Állami gondozott volt, és járt egy vele korú sráccal 14 évesen, végük hozzájuk költözött, és a srác szülei lettek a nevelő szülei.
4 év múlva osszefekudt az apjával (40). Az államtól kapott lovébol vettek a világ végén egy házat, ott elnek a mai napig. Igaz, keresztbe kasba csalják már egymást így 7 év együttélés után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!