16 éves koromban lefeküdtem a nevelőapámmal, (43 éves)
aki 11 éves korom óta élt velünk...Hogyan tovább? 23/l
Figyelt kérdés
Apukámat sosem ismertem, és a nevelőapám volt egyben a legjobb barátom is, nagyon felnéztem rá, mindent megadott nekem. Viszont 16 éves korom körül kicsit átalakult a kapcsolatunk és egymásba szerettünk, sajnos többször is lefeküdtünk, amiről azóta sem tud senki. Én képtelen vagyok túllépni rajta mert ő jelent nekem mindent, de a bűntudatom miatt mondtam, hogy nem akarok több szexuális kapcsolatot, viszont onnantól kezdve (17 éves voltam) rideg lett velem, hanyagolt, teljesen megszűnt ez a szoros kapcsolat, pedig 21 éves koromig otthon éltem velük. Azóta sem tudtam túllépni rajta, még nem volt párkapcsolatom, mert őt szeretem...nem tudom hogyan és kivel tudnám ezt megbeszélni
Nem voltam ribi, de mindegy. És nem akarok meggyőzni senkit. Nem tartom helyesnek amit tettem. De mit kéne tegyek? Akasszam fel magam? Éljek a múltban?
Én előre mentem és újjáépítettem az életem. Ennyi. Soha többé nem szeretném újraélni azokat az időket. Megtörtént, én is tehetek róla, de kész. Mit kell ezen rugózni?
2021. márc. 17. 08:50
42/52 anonim válasza:
Nice
2021. márc. 18. 16:06
43/52 anonim válasza:
En is.csinaltam vad dolgokat de mem fekudtem le azzal az emberrel aki apamkent nevelt. Szerencse. Igem felkotnem magam
2021. márc. 20. 14:42
44/52 anonim válasza:
Kérdező, örülnék,ha reagálnál valamit! Kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondolsz. Nyilván a kötekedőket hagyni kell a francba, de azért voltak itt építő szemléletű megnyilvánulások, értelmes visszakérdések is.
2021. márc. 21. 08:14
45/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bejelentkeztem egy pszichológushoz...érzem, hogy ez az egèsz semmilyen téren nagyon nincs rendben, ès nálam is nagyon komoly gondok vannak. De egyszerűen életképtelennek érzem magam nélküle. A történethez hozzátartozik, hogy anyukámmal mindig is nagyon rossz volt a viszonyunk, de ettől függetlenül kèptelen vagyok a szemébe nézni. A nevelőapám azt mondta, hogy senki iránt nem érzett még ilyet, mint irántam, és én vagyok élete szerelme, és nem értené meg senki ezt a kapcsolatot, mert ez annál sokkal több, mint amit mások szerelemnek hívnak. Akkor elhittem, persze tudom, hogy köze sem volt az igazsághoz...
2021. márc. 21. 08:29
46/52 anonim válasza:
50
Nem vagyok vállalkozó, sosem voltam az. Jókor voltam jó helyen és jól örököltem.
"Szóval az óra mennyi és mi van benne?"
Hát ezt csak te tudod megmondani. Én ajánlok 1000 forintot, de ezért nem csak szimplán feltakarítasz, hanem ablakot pucolsz és fertőtleníted a fürdőszobákat is ;)
2021. márc. 21. 11:17
47/52 anonim válasza:
51
Wow. Szóval semmit nem tettél a "sikerért". Milyen meglepő. Csak nem személyesen Vajna Timikéhez van szerencsénk? 😆
2021. márc. 21. 11:54
48/52 anonim válasza:
51-es, csak lejáratod magad mégjobban xDDD
2021. márc. 21. 12:25
49/52 anonim válasza:
52
De. Eltartottam a férjemmel 4 éven keresztül egy idős, beteg házaspárt az utcánkból. És miután meghaltak, megörököltük mindenüket.
2021. márc. 21. 12:44
50/52 anonim válasza:
45. Köszönöm az állapotfrissítést! Szurkolok, hogy jóra forduljanak a dolgok! 😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!