Mivel szerelitek le a "mikor lesz már eljegyzés/kisbaba/párkapcsolat" kérdéseket a család részéről?
Nem akarom őket megbántani, de baromi fárasztó ezt hallgatni folyton. Egyedülálló 22 éves lány/nő vagyok, jelenleg egyetemre járok és próbálom felépíteni az életem, kapcsolatokat építeni. Covid, lockdown ide, vagy oda, de én úgy érzem, hogy a mostani helyzetből is a legtöbbet hozom ki.
Nyelvet tanulok, sportolok, lett több új hobbim is és eddig úgy, ahogy de sikerült utaznom is (távolabbi helyekre). Plusz ugye tanulok is nappalin.
Sosem éreztem magam magányosnak annak ellenére, hogy rendes párkapcsolatom még nem volt. Nem vagyok befordult antiszociális, de még nem jött az "igazi". Ezt nem gondolom hátránynak, sőt.
Boldog vagyok az életemmel, lehetőségeimmel, terveimmel. Viszont minden családi eseményen a fő téma, hogy én mikor viszek már haza valakit bemutatni, "bezzeg XY már feleség/anyuka", "én ennyi idősen ...". Most a nővéremet eljegyezték, mikor volt a családi vacsora a családdal, akkor egy idő után rám szálltak, hogy na és én mikor fogok már itt tartani?! Előre félek, hogy majd az esküvőn is minden 3. vendég kérdése ez lesz.
Én pedig olyan vagyok, hogy a magánéletemet szeretem megtartani magamnak és nem fogom ecsetelni, hogy kikkel ismerkedtem az elmúlt időben, éppen mi volt a gond stb. Próbálom kínosan elviccelni, hogy hát az én lovagom valahol eltévedt útközben, vagy másra terelem a témát, hogy éppen az egyetemen mivel vagyok elfoglalva, milyen nyelvet kezdtem el tanulni, ilyenek. De nyilván ezeket ismételgetni fárasztó.
Valaki, aki lehetőleg nem szenved feltűnési viszketegségben, sem beteges önimádatban, hogy mitől erkölcstelen párkapcsolatot kívül szexuális életet élni? Őszintén felfoghatatlan számomra mitől lenne egy nő attól ribizli, mert nem húzza le a szexuális életét a WC-n 22 évesen, mert éppen nincsen kapcsolata és/vagy mert neki!! így felel meg, hogy kötöttségek nélkül szexel egy számára szimpatikus férfivel??? Rettentő visszataszító, mikor elhiszi magáról az ember, hogy az ő értékrendje és erkölcsi nézete a szent, az mindennek az alapja és mindenki mást leminősít és elítél, aki másképp merészel gondolkodni. Rendkívül beszűkült látókörre vall ez a fajta hozzáállás.
Eleve ki mondja meg mi a normális kapcsolat? Lehet, ami neked normális, az másnak nem. Na és? Ki mondja ki azt, hogy szexelni csak kapcsolatban lehet, különben egy utolsó r.banc leszel? Ne legyél már ennyire elszáll a magadtól, azt hiszed különb vagy a kérdezőtől, csak mert te kizárólag kapcsolaton belül szexeltel, közben Arad belőled a tömény rosszindulat és a mocskos beszed. És akkor papolsz az erkölcsről.:D Kész röhej. Egy hajszállal nem vagy jobb a kérdezőtől, efelől azért egészen nyugodt lehetsz.
Miféle “érvelési” technika az, hogy “dehá’ mi felénk ez nem szokás és bezzeg ott mindenki elítéli”. Ki nem szarja le, de tényleg? Mifelénk tudod mit ítél el mindenki készség nélkül? A hozzád hasonló kotnyeles, más szexuális életében turkáló, ismeretlenül ítélkező, megállás nélkül személyeskedő, magát és a saját értékrendjét etalonnak beállító egyéneket. Cserébe nem ítélik el és főleg nem ribizlizik le azt, aki nem savanyodik be szűzen, szexre kiéhezve egy sarokban, csak mert nincs hosszútávú kapcsolata tudatosan vagy anélkül.
Normális emberek képesek elfogadni, hogy nem mindenkinek jelenti a normális kapcsolat ugyanazt, mint nekik, na meg azt is, hogy nem mindenki vágyik párkapcsolatra! Láthatóan a te korlátolt nézeteidbe ez nem fér bele és nem is vagy képes ép ésszel sem felfogni, mert az erkölcstelen és kész. Tudnám miért okoz neked ekkora fájdalmat a kérdező szexkapcsolata. Nem kell úgy csinálni, mintha naponta más fickóval bújna ágyba, de itt jelzem, hogy neked ahhoz sem lenne közöd.
Ja és te nem véleményt írtál, te közölted hogy nem szép dolog a szexkapcsolat, erkölcstelen és minden ilyen nő rbanc, tehát ne játsszad itt az eszed, hogy te csak véleményt mondtál, miközben kijelentéseket tettél a saját értékrended alapján és első perctől itelkezel.
Bocsánat, hogy nem tettem hozzá, hogy "véleményem szerint" Mea culpa!
Szard le a véleményem, hiszen csak egy hülye prűd vagyok. Jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!