Mit tegyek ebben a helyzetben?
A családomban él egy ember, aki nem is kötődik hozzánk vérszerint, de éjjel-nappal itt van (anyám pasija). Tudom róla, hogy gyűlöl, sosem köszön, ahol csak lehet beszólogat, kritizál, meg ilyenek. Többször ok nélkül ordibált velem, konkrétan egyszer azért, mert kimentem Anyával beszélgetni a kertbe, és ez a paranoid idióta azthitte, őt beszélem ki. Múltkor kiálltam elé és visszaszóltam, mert hónapok óta élek folytonos gyomoridegben miatta. És ilyen mondvacsinált okokkal utál, mert, hogy ő ennyi idősen már keményen dolgozott, meg meghaltak a szülei, meg ilyenek. Most ez az én hibám? Rokonoknál és máshol a családban mindig szoktam segíteni, dolgozni, fát hasítani, metszeni, meg mindent megcsinálok, akkor mi baja van?? Itthon is megcsinálom, amit tudok, de nyilván ha itt ólálkodik, csak lehurrogna, hogy mit szerencsétlenkedek. És nagyon rossz érzés, hogy ok nélkül utálnak.
Tanároknak se merek szólni, mert félek, hogy elvesznek itthonról. Pedig ÉN vagyok itthon, nem az a fickó.
Pedig Ő is otthon van, hacsak nem te vagy a ház tulajdonosa.
Anyukáddal kell amúgy beszelned. Amúgy nem, nem "vesznek el itthonrol" azért, mert ordibál veled.
Ne viccelj már, kérdező!
Hogy vennének el otthonról? szerinted van annyi állami gondozási hely, hogy minden hisztis tinit kivegyenek a családból, ha nem tetszik a nevelőapuka/nevelőanya?
Ne légy már ennyire naív!
Csak anyád tud ebben segíteni - hogy megrendszabályozza a f@sziját.
De jó, hogy lenullázzott a kérdező (3-as voltam)
Fáj a reális vélemény????
Kommentjeid alapján te is olyan nőszemély lehetsz, akinek nem számít a gyerek lelki állapota, te csak egy hisztis tinit látsz. Fontosabb neked, hogy legyen mit szopni, aztán...
De ez csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!