Ki a hibás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Fekeltem 9 órakor eléggé fáztam, mondom veszek fel egy pulcsit.
De a szekrényembe nem volt így megkértem anyut adjon nekem.
Ő meg azt mondta keress a szekrényedbe...
Mondom ott nincs..
Ő:Biztos hogy van...
én: Nem érted te barom hogy nincs?
Bejött a szobámba és 5 percig pofozott,tépett
Még most is zúg a fejem pedig ez fél 10-kor volt...
Én beszéltem nagyon csunyán?? Véletlenül mondtam!! :(
Szerintem akármit is mond egy gyerek az anyjának,nincs hozzá joga hogy megverje.1-1 pofon még belefér nevelő célzattal,de az hogy 5 percig pofozott,és tépett,nagyon durva.Nem tudom milyen anyád van neked!?
Én egyszer mondtam anyámnak hogy hülye,de tudom mit kaptam érte?Leordította a fejem,és beállított a sarokba!Nekem bőven elég volt ez is,hogy megtanuljam egy életre.
Soha nem ütöttek meg egyszer sem a szüleim,max.fenékre ütés volt,de az is csak finoman,és mégis normálisan felnőttem,soha nem beszélek csúnyán velük,nincs velem gond.
Ezzel csak azt fogja elérni az anyád,hogy majd te is ütni fogod a gyerekedet.Hát gratulálok hozzá!
16/L
Nem tudom mennyi ideig...
Kb 4-5 pofont kaptam egymás után meg 2-szer rántotta meg a hajam!
13 évesen már simán kellene, hogy annyira önálló legyél, hogy legalább fel öltöztetni ne kelljen! Ez a minimum! Elsüllyednék, ha anyukámmal így beszélnék, ezen gondolkoznék a helyedben.
Anyukádnak nem kellett volna megpofoznia, de valószínű totál begőzölhetett azon, hogy mennyire csődöt mondott a neveltetéseddel kapcsolatban....
28/N
hát babám ,tőlem is kaptál volna egy maflást...
menj és kérj bocsánatot.
Tökéletesen igaza van.
És örülök, hogy zúg a fejed, remélem sokáig is fog.
Majd megérted mikor a gyereked lebarmoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!