Ki a hibás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Fekeltem 9 órakor eléggé fáztam, mondom veszek fel egy pulcsit.
De a szekrényembe nem volt így megkértem anyut adjon nekem.
Ő meg azt mondta keress a szekrényedbe...
Mondom ott nincs..
Ő:Biztos hogy van...
én: Nem érted te barom hogy nincs?
Bejött a szobámba és 5 percig pofozott,tépett
Még most is zúg a fejem pedig ez fél 10-kor volt...
Én beszéltem nagyon csunyán?? Véletlenül mondtam!! :(
Köszönöm a válaszokat! Hát valóban nem elösször beszéltem csunyán!! De máskor inkább tesommal szoktam csunyán beszélni...
Ő is
Hát én azért részben a kérdező pártján állok.
Mert még fiatal, a fiatalok pedig sok hülyeséget mondanak/csinálnak, ez egy korszak, ami elmúlik. Erre azért tekintettel kéne lenni.
Persze egy szigorú családnál természetesen nem megengedhető az ilyen beszéd, de az is túlzás, hogy ennyi ideig vernek egy gyereket egy szó miatt...
Azt tudom tanácsolni, hogy beszéljétek meg, te nem akartad, ő meg kicsit eltúlozta...
Nem jó, ha elhidegültök egymástól.
nem túlzás az az 5 perc verés?Vagy mérted?:)
Nem szép hogy anyud elvert de nehogy már a nyúl vigye a puskát.Mire jó ha csúnyán beszélsz anyukáddal,aki miattad él?Ő ezt érdemli meg?
Ba-romnak nevezni egy anyát, és ez nem csúnya beszéd....Szerintem adott két taslit és ez lett felnagyítva. A b.aromnak nincs értéke, mindennapi szó. Ellenben ott a nagy pofozás, tépés....
Mindenki az anyát "kérje számon", ez igazán nevelés kérdése, és mégis mi ez a nagy veretés, szegény gyerek?!!
Pedig szerintem ha egyátalán igaz ez a sztori, annyira átlátszó, hogy az anya titulusa semmi extra, node a verés, aaaaz azzzz hogy???!
Szerintem is túlzás az 5 perc verés.
Mindenkinek van lázadó korszaka, oké, de baromnak nevezni anyukáját, amiért nincs meg egy pulóver, az túlzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!