A férjem megsértődött rám. Igaza van?
Neki álltam az ebédnek. Levest főzök. Közben kitalálta, hogy ő 11 órakor el akar menni sétálni a lanyunkkal egy órára.
Mondtam, hogy jó menejenek, de én nem tudok menni mert a levest nem hagyhatom itt. Ha meg lezarom, nem lesz kész ebédre.
Megsértődött rám, hogy mi az, hogy a levest nem hagyom itt. Nem lesz annak semmi baja, elpotyog a tűzhelyen.
Hiába mondtam neki, hogy hiába nem gáz a tűzhely, semmit nem hagyunk rajta úgy, hogy nem vagyunk itthon.
Most vérig van sértve.
10!
Megegyszer, nálunk indukciós főzőlap van. Mi tudna történni? A lap maga kikapcsol 3 -vagy 5?- óra után. Ha másnap érnék haza se történne semmi.
Elárulok egy trükköt: ha az étel felforrt, és letakarva hagyod, az elzárt a fözölapon, akkor magától is megpüuhul benne minden, még a marhahús is, ha netán abból föznél húslevest!
Így nem ég le sem a leves, sem a lakás, és az étel is elkészül.
Másrészt minden más leves kész egy óra alatt - és egetlen levest sem kell nézni, ahogy fö! - , szóval eleve értelmetlen a nyüglödésed, illetve ha netán nem pont 12-kor esztek, akkor sincs világ vége!
A férjed felelőtlen, sem gázon sem indukcióson nem hagyunk felügyelet nélkül semmit.
Aki szerint az indukcióst lehet, attól azért megkérdezném, hogy ugyan tudja e, hogy egy elektromos zárlat miatt is keletkezhet tűz, nem kell ahoz nyílt láng!
Nálunk így gyulladt ki a lakás. Zárlatos lett a mosógép.
Azóta soha semmit nem hagyok itthon úgy, hogy még megy. Azt se, ami lekapcsolja önmagát. Semmit.
Írták már, ha lekapcsolod a tüzhelyet, akkor is megfö a leves a meleg fözölapon!
Egy leves egy óra alatt böven kész, mire a férjed indulni akart volna, addigra már végképp nincs semmi dolgod a levessel!
Másrészt meg miért ne mehetnél el velük, legfeljebb fél órával késöbb lesz ebéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!