Adnál a 3 éves gyerekednek energiaitalt?
Most én vagyok az irigy dög, mert a 3 éves rokonlánynak nem adtam oda az energiaitalom felét (0,5l).
Nekem sem kéne innom, de sör helyett ezt vették meg, rajtam kivül senki nem issza.
16L
Hát azért gondolhatnák, hogy nem azért nem adtad oda, mert sajnáltad tőle, hanem mert ilyen műanyag szar egy 3 éves szervezetében ki tudja milyen károkat tesz.
Én se szeretem. Ittam már néhányszor párat, mindnek ugyan olyan az íze a sok szintetikus anyagtól.
Azt hiszem én előbb adnék sört egy 3 évesnek, mint energia italt.:D
a rokonaid szerintem a most igen divatos elvet követik, miszerint mindig a gyereknek van igaza, ugrunk minden szavára, stb. jól tetted, hogy nem adtál neki! ennyi erővel egy felest is adhatnának a gyereknek!
én most nyáron ittam sok kávét meg energiaitalt... gólyatábor volt na, és mi voltunk az idősebbek!=D de amúgy egyátalán nem iszom, inkább a kávé, de azt sem minden nap, és nem is hetente.
Unokatesóm már felnőtt, de kamasz kora óra itatják a szülei mindenféle kemény piával.Szülei olyanok, hogy szerintük az a nagy ember aki iszik.
Igaz, hogy a srác rokonai között nem egy alkoholista volt, de úgy látszik nem probléma a szülőknek.
Szánalom az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!