Adnál a 3 éves gyerekednek energiaitalt?
Most én vagyok az irigy dög, mert a 3 éves rokonlánynak nem adtam oda az energiaitalom felét (0,5l).
Nekem sem kéne innom, de sör helyett ezt vették meg, rajtam kivül senki nem issza.
16L
Nem adnék!De az üzletben sem lehetne 18 év alattiaknak kiadni az energiaitalt!Ugyanaz a törvény rá mint az alkoholra és a cigire!
Úgyhogy nem vagy "irigy dög",jól tetted hogy nem adtál neki,és igazad van,neked sem kellene ezt inni!
Dehogy adnék,ennél már csak az a durvább,hogy vizsgálatra vártam a múltkor a korházban,egy olyan család várta,hogy megszülessenek a babák.A kb 35 éves nagymama vigyázott addíg a kb. másfél éves bátyóra,és képzeljétek el,nam akartam hinni a szememnek,kb.2dl.es cumisüvegébe
RÓZSIKA NÉNI SZÉNSAVAS KÓLÁT ÖNTÖTT!!!!!!!!
amúgy tényleg ne adj neki,hadd sírjon,inkább adj neki egy üres energiaitalos üvegbe teát,azt is beveszi
16 órásnak üzenem,hogy igenis korhoz kötött az energiaital kiadása!Ahol 18 év alatt kiadják azokra rá kellene küldeni a fogyasztóvédelmet,és hülyére büntetnék őket!
Viszont sajnos az tényleg igaz,hogy elég sok helyen kiadják,mert a vevők nem tudják,az eladók meg nem világosítják fel őket!
kólát? hát komolyan... aztán majd csodálkoznak ha 20 éves korára nem lesznek fogai, meg minden eséstől eltöri majd a csontjait...
amúgy nem, nem adnék neki, én magam sem iszom mert undorító műanyag, fogalmam sincs egy 3 éves gyerek szervezetével mit csinálna, de valószínűleg semmi jót...
tudják egyáltalán mi az az energiaital??
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!