Adnál a 3 éves gyerekednek energiaitalt?
Most én vagyok az irigy dög, mert a 3 éves rokonlánynak nem adtam oda az energiaitalom felét (0,5l).
Nekem sem kéne innom, de sör helyett ezt vették meg, rajtam kivül senki nem issza.
16L
Most a rokonok rólam beszélnek (ezért is jöttem inkább el), mert milyen irigy vagyok.
Nem vagyok irigy, de az energiaital nem a 3 éveseknek való.
Az energia ital azért nem épp az egészséges dolgok közé tartozik. De figyelj, ha iszol kávét, kínáld meg vele a szülei előtt :) Biztos lefordulnának a székről... Vagy kérdezd meg a szüleit, hogy és kávéval miért nem itatják? Nem különbözik nagyon sokban..
Jól tetted, hogy nem adtál belőle neki!
Oltsd le a rokonokat jóigényessen, nehogy már te legyél a hunyó. Jól döntöttél, büszke lehetsz magadra, hogy 16 évesen több eszed van mint a "felnőtteknek". Én még egy 10 évesnek se adnék energiaitalt. Különben a sör egészségesebb, mondd meg nekik hogy 16 évesen fél liter sörtől sem lesz már bajod :)
Szerintem bőven megér egy családi "haragszomrád"-ot, hogy helyrerakd őket.
Ezt komolyan mondom nem hiszem el! Most nem akarok senkit sem megbántani kérdező téged sem, de 16 éves létedre már látszik most, hogy több eszed van, mint a rokonaidnak együttvéve!
Teljesen igazad volt, hogy nem adtál neki energiaitalt, nem három évesnek való, rosszabb mint a kávé.
A rokonaidnak meg nyugodtan mond el, hogy mi is az energiaital, és ha még így sem esik le nekik, akkor no comment.
Teljesen igazad volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!