Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnál a 3 éves gyerekednek...

Adnál a 3 éves gyerekednek energiaitalt?

Figyelt kérdés

Most én vagyok az irigy dög, mert a 3 éves rokonlánynak nem adtam oda az energiaitalom felét (0,5l).

Nekem sem kéne innom, de sör helyett ezt vették meg, rajtam kivül senki nem issza.

16L

2010. aug. 17. 15:39
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
nem adnék.sok esze van a rokonaidnak tényleg...
2010. aug. 17. 15:47
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnék, neked sem tesz jót sőt a felnőtteknek sem.

Mutasd meg a rokonoknak hogy mit tartalmaz az energiaital, talán akkor rájönnek hogy nem irigy vagy hanem rendes mert nem hagytad, hogy kipurcanjon a gyerekük.

2010. aug. 17. 15:47
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Tedd jóvá, és kínáld meg cigivel előttük.
2010. aug. 17. 15:49
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor a villamosmegállóban anyuka eldobta a cigit, az 4-5 éves gyereke meg felvette és még beleszívott kettőt és anyuka még meg is dícsérte, hogy milyen ügyes. Nálam eddig ez volt a horrorcsúcs, de 2.helyre bekerülhet, hogy te vagy az irigy amiért nem itatod energiaitallal a 3 évest.

Mondjuk az egy másik dolog, hogy óvodás koromban állandóan vonyítottam, hogyha valaki kólát ivott, hogy kérek. A szüleim nem engedték persze, aztán egyszer kaptam egy mokkáskanállal anya pohárából és annyi elég is volt, nem kértem többet, de aki csak azt az egy alkalmat látta amikor anya adott biztos azt hitte hogy állandóan azt iszom, pedig egy alkalom volt és kanálka.

2010. aug. 17. 15:50
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem! A gyereknek ajánlanod kellett volna mást, ami volt otthon (gyümölcslé, tea?) - akkor lehet, nem neveztek volna irigynek. Szerintem is rosszul lett volna tőle, ha megissza. A 21 éves barátom esetében sem tartom helyesnek, hogy ezt vedeli :S Tele van műanyag sz.arokkal.
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Mond csak meg nekik hogy az energiaitalban 4 kávé mennyiségű koffein van. Kávét adnak a gyereküknek? Na akkor energiaitalt se. VAlóban neked se kéne innod mert egyáltalán nincs szükséged rá. Nem sportolsz és nem végzel fizikai munkát akkor nem kell ilyeneket innod.
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy nem adtál neki.
2010. aug. 17. 15:51
 18/46 A kérdező kommentje:
Én is most iszom először, és sztem utoljára is.
2010. aug. 17. 15:54
 19/46 anonim ***** válasza:
89%
Én szoktam adni a 3 éves lányomnak, de kizárólag whiskeyvel. Na jó csak vicc volt. Szomorú, hogy az agyatlan rokonaid még gyereket is "nevelnek".
2010. aug. 17. 15:55
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de csak cigi mellé, miután meghívtam ebéd után egy kávéra. Dinka rokonok....:((((
2010. aug. 17. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!