A húgom lehülyézett, mert ráköptem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18/f2021. febr. 17. 17:46
21/57 anonim válasza:
Költözz Európába. Ott nem kell köpködni.
22/57 anonim válasza:
11.:Helyesen tetted és szerencséd volt. :)
23/57 anonim válasza:
14.:Szó ami szó,értelme nem sok volt.Gondolom azt hitted,hogy majd neked fognak igazat adni.De az a lényeg hogy már szent a béke köztetek,maradjon is így,mégegyszer ne csinálj ilyet.Inkább veszekedjél vele szóban,még az is jobb,mint a leköpés,pláne hogy a testvéred,pláne hogy egy lány.
24/57 anonim válasza:
Nagyon gáz vagy kérdező. Egyáltalán hogy veszel ahoz bátorságot, hogy leköpd a saját TESTVÉRED?
25/57 anonim válasza:
Gusztustalan és bunkó voltál.
A további kérdéseidből is látszik, hogy van mit tanulnod a kommunikációról.
Itt van egy youtube-os videó az agresszió mentes kommunikációról:
https://www.youtube.com/watch?v=g8dDDtjrrow&list=PLKBX0Xb_3f..
Van hozzá felirat. "c" betűvel elő lehet hozni a feliratot. Sokat lehet ebből tanulni.
26/57 anonim válasza:
Én nem lehülyéztelek volna, hanem addig ütlek, amíg mozogsz
27/57 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy egy ilyen bunkó alpári gyökér bármit is értene az agresszió mentes kommunikációról.
28/57 A kérdező kommentje:
Azért tört ki a vita, mert ő Beatlest akart hallgatni, én meg Billie Eilish-t.
Most már a veszekedés után jobban elfogadom, hogy ő azt akarta hallgatni, én meg ezt.
2021. febr. 17. 19:34
29/57 anonim válasza:
28.:Nem tudom ki az a Billie Eilish,de a Beatles-nél nem lehet jobb,pontosabban nem sok jobb dolog van,mint a Beatles.
30/57 A kérdező kommentje:
Most már rájöttem, hogy én voltam a hülye.
A hugommal ma már nem akarok beszélni, majd holnap.
2021. febr. 17. 19:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!