SEmmiképp. Majd küzdhetsz évekig a rémálmaival meg a sírásával, hogy ne menj el sehova, mert téged is elásnak. Ő még kicsi, nem érti a halált.
2010. aug. 17. 15:10
32/39 anonim válasza:
15:10 - Nekem sose voltak ilyen rémálmaim meg kényszerképzeteim, talán azért, mert nekem érthetően elmondták, és nem sipákoltak...
2010. aug. 17. 15:14
33/39 anonim válasza:
Ne vidd el, nem neki való, megérezné a szomorú légkört és sírna egész végig. Próbáld megoldani a pesztrát.
2010. aug. 17. 17:52
34/39 anonim válasza:
Érdekes a pontozósdi,én azt írtam,ne vidd de aki azt mondta,hogy vidd az hogy gondolta?Told oda babkocsival a sírhoz,hogy hogy?Meg minek?
2010. aug. 17. 18:43
35/39 anonim válasza:
Miért ne tolná oda babakocsival a temetésre (nem a sírhoz!)???
Hihetetlen, hogy mindenhonnan kinézik a babakocsisokat...
Attól, hogy gyerek, még a családhoz tartozik, nem??? Aki azt írta, hogy inkább nem menne el a temetésre, az mégis hogy gondolta? Mondjuk egy nagyon közeli hozzátartozó esetében? Ez azért taplóság lenne!
Egy másfél éves gyereknek nem lesznek rémálmai azért, mert elviszik egy temetésre, pár óra mulva nem is fog rá emlékezni.
2010. aug. 17. 19:27
36/39 anonim válasza:
Már leírták,hogy miért nem kellene odavinni.Ekkora gyerek még nem oda való,akárkije is halt meg.
Egyébként érdekes,hogy azt írja vki,hogy nem fog emlékezni rá.Bezzeg amikor egy egy idióta anyuka megkérdezi,hogy okozott-e kárt a 3 hónapos gyereke lelkében azzal,hogy hangosabban beszélt és a gyerek meg megijedt,akkor mindenki azzal jön igen,emlékezni fog rá,nagyon rosszul tette,legyen lelkiismeret furdalása és igenis érezze rosszul magát,mert a gyerek emlékszik majd rá...érdekes mik vannak.
2010. aug. 17. 19:35
37/39 anonim válasza:
Ennyi marhaságot egy kupacban!Emberek,egy ember 3,értsd:három éves kora előttről nem emlékszik semmire!!!!!!!!!!!!!!!!Pszichológiailag bizonyított tény.
2010. aug. 18. 09:41
38/39 anonim válasza:
Itt olyan szuper anyucik vannak akik születésük percétől mindenre emlékeznek...
2010. aug. 18. 11:59
39/39 anonim válasza:
Ja,meg titkolóznak a gyerek előtt,aztán csodálkoznak,hogy miért lesz idegbeteg a gyerek.A gyerekek nem hülyék,csak kicsik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!