Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvinnél egy másfél éves...

Elvinnél egy másfél éves gyereket temetésre?

Figyelt kérdés
Nem tudom kire hagyni, és szeretnék ott lenni. Persze, elvonulnék vele ha hangoskodik. Rossz néven vennék?
2010. aug. 17. 08:34
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
57%
Én tuti nem viném el ..és ezen nem is gondolkodnék ennyit :S
2010. aug. 17. 10:19
 22/39 anonim ***** válasza:
60%

Pont másfél éves a fiam, mikor anyut temettük.

Elvittem. Nem is volt kire hagyni, mivel nincs már több rokonom, és szerettem volna, ha ott van, természetesen csak az elején volt velünk, mikor nyűgös lett, egy barátnőm sétált vele.

2010. aug. 17. 10:23
 23/39 anonim ***** válasza:
43%

én biztos nem hagynám a gyerekemet senkire!! Ha esetleg történne ezidő alatt valami vele (baleset stb.) utána mehetnék a börtönbe vagy vinnék otthonba, mert lepasszoltam. Erre nem gondoltok? Rengeteg baj származott már ilyen helyzetekből!

Gyereknek a szülei mellett a helye.

A kisgyerekek nem hülyék, mint ahogy itt többen beállítják, hogy hangoskodni, nevetgélni fog. Látja, hogy körülötte milyen a légkör, és alkalmazkodni fog hozzá.

Nekem sem lenne kire hagyni a 10hónapos fiamat, így én is vinném magammal.

A születés mellett a halál is hozzátartozik az élethez!

2010. aug. 17. 10:24
 24/39 anonim ***** válasza:
55%
Meg lehet kövezni,de én a 6 hónapos fiamat bizony elvittem a nagyim temetésére.Ott volt az apja,meg anyósom,ők foglalkoztak vele.És eztán is vinni fogom,ha nekem mennem kell(ne kelljen).Így fogja megtanulni,hogy a halál az élet velejárója.Ha meg tudod neki magyarázni,hogy most csendben kell lenni,akkor semmi gond nem lesz vele.Persze lesznek olyanok,nálunk is voltak,akik morogtak,hogy hangos a gyerek(pedig nem volt az,csak gügyögött)de a többség normális volt,és mindenki csodált,hogy ennyire szerettem a nagyanyámat,és milyen aranyos a dédunokája,akit imádott.
2010. aug. 17. 11:26
 25/39 anonim ***** válasza:
25%

Mindenki aki azt írta ne vidd el, le lett pontozva,.

Aki azt írta, hogy ő elvitte a 1,5 éves gyerekét, 100%-s a válasza.

Roppant érdekes.

2010. aug. 17. 11:30
 26/39 anonim ***** válasza:
20%

Semmiképpen nem vinném el!

Apósom temetésén "összegyűjtöttük" a családban a gyerekeket, van pár, és megkértünk egy szomszédot, hogy figyeljen rájuk. A kislányom akkor volt 14 hónapos, eszembe se jutott, hogy elvigyem, érezte így is szegény, hogy baj van.

A sógornőm a 7 éves kislányát sem vitte el!!!!

Egy temetés nem olyan hosszú, hogy ne bírná ki valaki, hogy vigyázzon a gyerekre.

Két választásod van, vagy rábízod valakire, vagy nem mész el.

Szegényke nem oda való, a hangulat , a síró emberek....

2010. aug. 17. 11:49
 27/39 anonim ***** válasza:
73%
11:30 - Nos, én írtam, hogy engem vittek kicsi korban, és nem lett tőle semmi bajom, sőt, nem ráz meg a haláleset, mert tudom, hogy az élethez hozzátartozik, és senki nem kerülheti ki, mégis volt, aki lepontozott, ez is roppant érdekes, pedig szerintem én jobban tudom egy idegennél, hogy lett-e bajom belőle vagy nem.
2010. aug. 17. 12:22
 28/39 anonim ***** válasza:
50%
Én is le lettem pontozva, mert le mertem írni, hogy sokan hülyének nézik a saját gyereküket, elkönyvelik róluk, hogy nem tudnak 1 órát csendben maradni...
2010. aug. 17. 12:25
 29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elég is volt belőlük, mert ez a pontozósdi nagyon nevetséges... nekem mindegyik hasznos volt, a döntést meghoztam, köszönöm mégegyszer.
2010. aug. 17. 13:08
 30/39 anonim ***** válasza:
25%
Nem vinném, inkább én sem mennék, de nem tenném ki ennek, hiszen ő nem érti, mi történik, miért sírnak az emberek, stb. Ráér még ilyen helyekre menni.
2010. aug. 17. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!