Elvinnél egy másfél éves gyereket temetésre?
Pont másfél éves a fiam, mikor anyut temettük.
Elvittem. Nem is volt kire hagyni, mivel nincs már több rokonom, és szerettem volna, ha ott van, természetesen csak az elején volt velünk, mikor nyűgös lett, egy barátnőm sétált vele.
én biztos nem hagynám a gyerekemet senkire!! Ha esetleg történne ezidő alatt valami vele (baleset stb.) utána mehetnék a börtönbe vagy vinnék otthonba, mert lepasszoltam. Erre nem gondoltok? Rengeteg baj származott már ilyen helyzetekből!
Gyereknek a szülei mellett a helye.
A kisgyerekek nem hülyék, mint ahogy itt többen beállítják, hogy hangoskodni, nevetgélni fog. Látja, hogy körülötte milyen a légkör, és alkalmazkodni fog hozzá.
Nekem sem lenne kire hagyni a 10hónapos fiamat, így én is vinném magammal.
A születés mellett a halál is hozzátartozik az élethez!
Mindenki aki azt írta ne vidd el, le lett pontozva,.
Aki azt írta, hogy ő elvitte a 1,5 éves gyerekét, 100%-s a válasza.
Roppant érdekes.
Semmiképpen nem vinném el!
Apósom temetésén "összegyűjtöttük" a családban a gyerekeket, van pár, és megkértünk egy szomszédot, hogy figyeljen rájuk. A kislányom akkor volt 14 hónapos, eszembe se jutott, hogy elvigyem, érezte így is szegény, hogy baj van.
A sógornőm a 7 éves kislányát sem vitte el!!!!
Egy temetés nem olyan hosszú, hogy ne bírná ki valaki, hogy vigyázzon a gyerekre.
Két választásod van, vagy rábízod valakire, vagy nem mész el.
Szegényke nem oda való, a hangulat , a síró emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!