Csak én nem szeretem, ha mások (pl barátaim) 'belelátnak' abba, hogy hogy élünk a családommal?
nekem nincsenek szégyellnivaló családtagjaim, sem romos lakásom.
de ettől függetlenül nem örülnék,. ha a barátaim minden este nálam tenyésznének.
az otthon nálam azt jelenti, hogy nem jöhet be akárki akármikor, szeretek nyugodtan lenni...
Nekünk is elég ramaty állapotban van a lakásunk, ez főleg tini koromban okozott nekem gondot. alig volt pár barátnőm, akiket fel mertem ide hívni. aztán ahogy idősebb lettem, már nem érdekel annyira. ez van, ez a helyzet: a lakás lehet, hogy pocsék, de ide bármelyik barát szívesen feljön, mert anyukám nagyon jófej, itt mindig jókat lehet kajálni, lazulni. van 2 macskám, akikkel imádnak játszani:))
lehet, hogy valaki kacsalábon forgó palotában él, de ha nincs kellemes légkör, megette a fene, oda nem fog szívesen menni.
az a lényeg, hogy tisztaság legyen meg rend. a kopottabb bútorzat vagy a lelakott burkolat miatt senki nem fog lenézni, ha igazi barát hidd el! nálunk se törődött ezzel senki: feljöttek, magukban megállapították, hogy ez van és lapoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!