Mit tegyek az idegbeteg családommal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem megy. Most is folyamatosan remgekés sírok. senki nem ért meg! ='( 15/L vagyok. Van ikertesóim akik 4 évesek és egy 7 éves tesóm. Nagyon rosszak, mert anya nem neveli őket mert állandóan dolgozik. Apa egyáltalán nem foglalkozik velük. Anya arra fogja au egészet h ilyenek a tesóim h rosszak közben csak neveletlenek, ezért állandóan ordibál és nagyon csúnyán beszél (beleverem a fejed a falba, megfojtalak ilyenek....) Én már nem bírom úgy érzem megbolondulok most is még írni sem tudoka nnyira reszketek, az előbb modntam meg anyának h nem igaz h nem vszi észre amit csinál ... (sírva, remegve) ő meg csak annyit mondott h ne játszam az agyamat.... teljesen kséz vagyok én ezt nem bírom tovább... teljesen tehetelen vagyok.... ez a nyár életem legrosszabb része ... eddig nem tudtam h miylen itthon mert kolis vagyok, de én már kész nem bírom ='( Mit csináljak??? =''''''''''''''''''''''((((2011. júl. 9. 12:04
1/22 A kérdező kommentje:
És egyszerűen idegebeteg vagyok... ha ewlkezdi itthon a tesóimmal való kiabálást egyszerűen elborul az agyam és nem tudom maagmat kontrolálni. Mindent ami körülöttem van ütök és kiabálok.... és ezt érzem a legrosszabbnak, h nem tudok ellene mit csinálni, mert én nem akarok így élni,,, betegen....
2011. júl. 9. 12:06
2/22 anonim válasza:
Ha van időd, ülj le, és beszélj vele, hogy szerinted mi a baj, min kéne javítani. De csak higgattan. És akkor hátha, rájön, hogy tényleg de hülyék a tesóid. Vagy menj el vele sétálni, vagy valami közös proglam, és beszéljétek meg.
3/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam rengetegszer! de nem fogja fel! =( arra is h néha idegebeteg leszek annyit mond, hogy csak játszom az agyamat.. nem veszi komolyan. én pedig érzem, hogy valami nincs rendben. keresztapumék - keresztanyum meg papám az egyetlen aki észreveszi a helyzetet, de már beszélgettek velük amire anyuéknak annyi volt a véleményük, hogy csak ellenük vannak...... mamám meg mindig anya pártján áll.....
2011. júl. 9. 12:29
5/22 anonim válasza:
Sajnálattal mondom, hogy a te szüleiden nem lehet segíteni, de még a kistesóidon sem. Egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy minél messzebb próbálsz kerülni tőlük, ne nagyon legyél otthon. Beszélj meg találkákat barátnőiddel, vagy csak egyszerűen sétálj egyet az erdőben. Legalábbis én most is erdő szélén vagyok, épp valakinek a wifijét lopom valamelyik közeli házból. Közben metált hallgatok.
Egy 19 éves srác, akinek a szüleiből van elege.
7/22 A kérdező kommentje:
Hát igen sokszor megyek el sétálni, mikor ideges leszek. Am nem mindig tudok ez elől menekülni mert vmikor reggel kezdenek el kiabálni =( és észre sem veszik magukat =(
2011. júl. 11. 18:18
8/22 anonim válasza:
szia
hova valósi vagy?
barátnőid nincsenek?
akikkel elmenjél otthonról bulizgAtni?
9/22 anonim válasza:
..csak azt nem értem minek az ilyen szülőnek
4 gyerek,?
persze te normális vagy de leírásod alapján tesóid??!
szegény kislány nemcsoda hogy kivagy bukva
10/22 realMesos válasza:
Ismerős amikor 14 voltam én mindig fogtam magam (Újpesti gyerek voltam) beugrottam a horgászboltba, megnéztem az eladólányt /ő is 14 volt ott nyári melózott, ma a feleségem!/ aztán kiugrottam bringával dunapartra, attól függően távol pestől, amennyire elegem volt belőlük. A tanácsom minnél kevesebbet legyél otthon, és ha a helyzet nagyon durva 107.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!