Mit tegyek az idegbeteg családommal?
Szar helyzetben vagy az biztos. De próbáld meg egy kicsit anyukád szemszögéből nézni.
Halálra dolgozza magát, hogy négy gyereket legyen miből eltartania. Azt nem irod, hogy apukád dolgozik-e, de az biztos hogy nem sokat segithet otthon. Minden felelősség anyudon van és ez nagyon fusztrálja. Pénzt keres, mos, főz, takarit és nincs már hozzá energiája. Vegyél neki magnéziumot és próbálj meg kicsit segiteni neki. Biztos nem igy képzelte el ő sem az életét. Mikor volt utoljára kikapcsolódni?
Vagy közösen kirándulni a család?
Elég nagylány vagy már. Nyári szünet van, nem kell tanulni. Talán ajánld fel, hogy egyik este vigyázol a tesóidra, Ők meg menjenek el egy kicsit otthonról. Lehet, ha kéthetente megteszed egy boldog, vidám és türelmes anyukát kapsz majd. Tudom, hogy rossz ez az orditás és főleg ebben a stilusban, de tehetetlenségében nem tud mást csinálni sajnos. Még mindig jobb, mintha egyből ütne, vagy alkoholista lenne. és szerintem a legjobban önmagát gyűlöli pont emiatt, de egyedül már nem tud változtatni rajta. Először próbálj meg te tenni valamit és utána beszélgetni is lehet majd vele, ha kap egy kis segitséget.
Sajnos bulizni nme nagyon járok mert faluban lakok az alföldön és itt nincs nagyon hely a barátnőim pedig messze laknak tőlem. Amúgy sem engednének nagyon még ide sem el, mert nem bíznak bennem, de nem is csodálom mivel nem mondok nekik semmit, mert nem hallgatnak meg, elég idegesítő amikor beszélek anyához és megy ki közben az udvarra, meg telefonál meg ilyenek =( Én a tesóimat sajnálom a legjobban mert féltem őket, hogy mi lesz belőlük, az egyetlen okom h majd 18 éves korom után ne költözzek el azok a tesóim. =( Anya nem igazán dolgozik, csak fodrász és nha hajat vág 5-600 ft-ért.... apának vállakozásai vannak amit hitelekből csináltak 5-6 éves és nem bírják fizetni. Ezért apa midnig dolgozik.. kb 2-3 naponta, de mikor itthon van hozzánk sem szól csak gépezik. Az összes gyerekének olyan a kapcsolata vele mint egy idegennel. MIndent anyától vár el és amikor multkor főzni volt a kocsmájában (persze anyát nem hívta) akkor a 7 éves tesóm menni akart vele, de azt mondta, hogy ő nem oda való. És persze megvettük a 7 személyes autót 4 éve kb 3x sem ültünk benne mert nem visz minket sehova. Együtt nem mennek bulizni meg semmi, felajánlottam vagy 1000x, de anya csak cammogott. meg hülyének néznek, teljesen bevan legalább is anya fásulva. még barátaik sincsenek =( a magnéziumot is modntam már neki, hogy vegyen de mondta h ő nem hülye. de asszem én magamnak veszek magne b6.ot.....
kirándulni sohasem megyünk mer tapának "nincs kedve" ahogy nincs kedve megcsinálni az autó bejárót meg ilyeneket.... undorító egy lény.... gyűlölöm. tönkreteszi anyát és kihasználja, még azt is elintézi, hogy ha nem jó a kaja itthon leküldi mamához h hozzon onnan kaját... nem hogy elbiciklizne vagy ha már 5-t is kocsival tesz meg lekocsikázna. neeem, anyát küldi multkor az volt a baja hogy az egyik húsos kajában 1 PORC VOLT!!! és h ő nem eszik többet belőle, anya meg csinált neki sajtal töltött pulykamellet.... amit mindet megevett... és mi esszük a szart, mert neki mindig a legjobb falatok kellenek.... mondtam anyának h h csinálhat ilyet ő meg csak rám sem nézett =(( Karácsonykor elmentünk az anyjukhoz és elindultunk haza, anya megkérdezte, hogy a hufgodékhoz nem megyünk be? erre azt modnta h nincs kedve. elmondom h 1 éve nme láttuk őket, a huga sírva hívta fel anyát... apa meg nem is mondott semmi. azóta nem voltunk nálluk... pedig most van 2 gyerekük =(
Tegnapelőtti vagyok.
Próbáld meg nem hibáztatni anyukádat. Legjobban akkor járnátok mindannyian ha lenne bátorsága lépni és lelépni. Ugyanebben a helyzetben voltam és 10 év kellett, mire rájöttem mit kell tennem. Azt hittem jobb a gyerekeimnek a biztonság és nem akartam őket a megszokott környezetükből kiszakítani. Sajnállak benneteket, anyukádat is nagyon. NEm igazán tudsz mit tenni, már embernek se igen érezheti magát, nemhogy nőnek. Próbálj neki segíteni amiben tudsz és óvatosan rávezetni őt arra, hogy nem köteles így leélni az életét.
Teljesen ugyanaz van nálunk is csak anya egész nap dolgozik és a 8 éves kishúgom néha engem hív anyának.Szinte sose látjuk őket és ha mégis akkor is csak kiabálnak már megőrülök én is kolis vagyok és alig várom a szeptembert h végre elkerüljek itthonról merthogy nem engednek minket sehova se.:(
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!