Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a leendő férjemnek van már...

Ha a leendő férjemnek van már egy gyereke akkor az számít valahol?

Figyelt kérdés
Templomi és polgári esküvő is lesz. Nem tudom ezt valahol közölnünk kell e vagy számít-e. Az anya nem volt a felesége, a gyerekkel már egyáltalán nincs kapcsolat,csak a nevén van meg fizet utána
2021. febr. 7. 20:21
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, a többieknek meg inkább nem mondok semmit, tipikus egysíkú emberek, akik semmit nem tudnak a helyzetünkről, de ítélkeznek
2021. febr. 7. 20:55
 12/44 anonim ***** válasza:
86%

Az ilyen ostoba nők mint a kérdező, mindig azt hiszik hogy ők aaaannyira de aaaanyira különlegeseeeek, hogy a töketlen pasi majd a közös gyerekkel nem lesz töketlen, majd ő olyat szül neki akit hajlandó szeretni, nevelni.

De most hiába mondjátok neki, majd megtudja a saját kárán pár év múlva.

2021. febr. 7. 20:56
 13/44 anonim ***** válasza:
41%

Hagyjátok már abba, fogalmatok sincs a helyzetről és különben közötök sincs hozzá.

Nem a kérdésre válaszoltok csak idehányjátok a rosszindulatot. Tudom h karanténban uncsi a vasárnap de szálljatok le szegényről.

2021. febr. 7. 21:02
 14/44 anonim ***** válasza:
45%

Persze ez jut eszébe az embernek, amit itt a többség leírt, de butaság a helyzet ismerete nélkül ítélkezni. Fogalmunk sincs, hogy miért nem tartja az apa a kapcsolatot a gyerekével. És drága #8-as, képzeld, a bátyámmal komolyan megtörtént, hogy a barátnője bekamuzta, hogy szedi a tabit, és azért felcsináltatta magát, hogy a bátyám ne szakítson vele. (Már alapból se veled-se nélküled volt a kapcsolat.) Csak akkor mondta el, hogy terhes, amikor már nem lehetett abortuszt csinálni. Tesóm egyből elhagyta magát a csajt, de a gyereket nem akarta elhanyagolni. Kezdetben láthatta is, aztán anyuka meggondolta magát, nem engedte meg apukának, hogy lássa a saját gyerekét, de azért követelte a gyerektartást. Vicces. Szóval tényleg történik ilyen, tesóm évek óta nem látta a fiát, nem is fizet gyerektartást, viszont édesanyánk tartja a kapcsolatot a nővel, de csak azért, mert elég családközpontú, fontosak neki az unokák. Legalább a gyerek a nagyszüleit ismeri, ha már a saját apját nem. Bátyám pedig többéves kapcsolatban van azóta.

Persze lehet, hogy a kérdező esetében tényleg az apával van baj, de mivel nem tudjuk, ezért nem kell ítélkezni, hanem mondjuk a kérdésre válaszolni, ha már ide írtok.

2021. febr. 7. 21:07
 15/44 anonim ***** válasza:
30%
Hú de okos mindenki, érdekes, én nem olvastam sehol, hogy a kérdező szeretne gyereket majd a leendő férjétől.
2021. febr. 7. 21:09
 16/44 anonim ***** válasza:
21%
Na az meg a másik.
2021. febr. 7. 21:10
 17/44 A kérdező kommentje:
12es szerintem egyezzünk ki annyiban, hogy egyenlőre jobban tisztában vagyok a helyzetemmel, mint te aki nem is ismersz. Ja és szerinted én vagyok az ostoba, szerintem meg nem az volt a kérdés hogy merjek e családot alapítani a köcsög vőlegényemmel aki gonosz módon nem foglalkozik a gyerekével. De lehet egyszer kiírok egy ilyet, csak hogy kiélhessétek magatok😉
2021. febr. 7. 21:14
 18/44 anonim ***** válasza:
32%
Ne foglalkozz velük, nincs jobb dolguk
2021. febr. 7. 21:26
 19/44 anonim ***** válasza:
79%
A vallás megszégyenítői, az ilyen emberek mint a kérdező meg a patkány pasija,csak villogni akarnak a népnek nem pedig isten előtt tiszta szívvel örök hűséget fogadni egymasnak, hiszen ha tiszta lelkiismeretű emberek lennének egy percig nem lenne ez titok a tiszteletesuk előtt. Miért is lenne egy gyermek előtte titok,ha az apja tisztesegesen állna a gyermekhez. Sajnos le sem sz*rja a kolyket, így hát nem oly fényes az az alarc amit viselnek, hát titkolozni kell. Sokan ezért is fordultak el az egyhazaktol, mert felfordul a gyomruk az ilyen alszent emberektől.
2021. febr. 7. 21:39
 20/44 anonim ***** válasza:
98%

Majd örökléskor számít, addig nem.

Tudom az se számít, hogy amikor én váltam el, akkor az asszonytól váltam, nem a gyerekeimtől.

Én nem tudok olyan körülményt elképzelni sem, ami azt indokolná.

2021. febr. 7. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!