Ha nem látott, akkor fel ne hozd ezt a témát vagy teljesen hibbantnak fog hinni.
,,ja tegnap láttalak meztelenül bocsi" -Erre nem lehet mit válaszolni. Vidd a sírba ezt a titkot, ne tudja meg senki
2018. jún. 21. 14:58
2/14 anonim válasza:
már miért kéne elmondanod neki?
2018. jún. 21. 15:02
3/14 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy támadtak e parázna gondolataid vele kapcsolatban? Netán felidézve a látványt magadhoz nyúltál-e? Mert ha igen, ezt gyónás nélkül nem úszod meg!
És készülj fel rá, hogy a pap bácsi a részletekre is kíváncsi lesz!
2018. jún. 21. 15:10
4/14 anonim válasza:
Inkább ne..tök ciki lenne neki a helyzet.
2018. jún. 21. 15:11
5/14 anonim válasza:
Vakáció! Mindent elhisztek?
2018. jún. 21. 15:19
6/14 anonim válasza:
Persze meséld el neki: -Figyelj öreg láttam ahogy a feleséged meztelenűl zuhanyzott.-Hogy miért is mondom el neked? -Ja csak dicsekedni akartam :-)
2018. jún. 21. 15:43
7/14 anonim válasza:
Tehát megnézted ahogy zuhanyzik, majd még azt is megvártad, hogy felöltözzön... :))))
2018. jún. 21. 20:49
8/14 A kérdező kommentje:
7.-es nem nem vartam meg csak pont ugy volt nyitva az ablak es a tukor meg a folyoson volt nem akartam nezni vagyis nem a testevel volt baj hanem mert csalad tag
2018. jún. 21. 22:58
9/14 anonim válasza:
Jajnemá! Ne legyé ilyen. Amerre volt az ablak, ott volt a legszárazabb a fű, muszáj volt sokáig locsolni. :)))
2018. jún. 21. 23:01
10/14 anonim válasza:
8.! Látom, pont itt vagy. Mi a fenét foglalkozol vele, hogy családtag? Megláttad és kész. MINEK kéne elmondani? Áruld már el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!