Égés vagy szerintetek szüleitek elött pucéran?
Égés vagy szerintetek szüleitek elött pucéran?
mi?
Atyavilág!
Nekem az lenne égés, ha a szüleim előtt bezárnám a fürdőszoba ajtaját amikor fürdök!
Miert lenne égés hiszen csak fürödtél es véletlen rádnyitottak ennyi!
Akkor lett volna ha masztizol !
Atyavilág!
Nekem az lenne égés, ha a szüleim előtt bezárnám a fürdőszoba ajtaját amikor fürdök!
| Napi kioktatás részleg következik |
Az égés, hogy 18 évesen nem tudsz írni és fogalmazni.
26 vagyok es kb 10 eves korom ota csak feloltozve lattak. Nyaron is... meg a melltartom es a bugyim sem mutogatom.
Atoltozni max. anyu elott,de az is fura.. Nem igy neveltek.
Nem vagyok prud,vagy ilyesmi..de a szuleim. Persze volt,hogy korhazban voltam,nyilvan ott mosdattak- oltoztettek,ki mas segitett volna?
Vagy az ilyen veletlen ranyitas,benyitas.Nyilvan nem direktbol van,nem fog bamulni meg baj se lesz.Nem ciki,ha pl nem a puncidat maceraltad!
Bar en zarom az ajtot.
Miert lenne égés hiszen csak fürödtél es véletlen rádnyitottak ennyi!
Akkor lett volna ha masztizol !
Elmondom: Egyáltalán nem égés, akárki is nyit rád. Ha éppen a puncidba turkáltál volna, úgy más lenne a helyzet.
Neked el kéne menned nudi strandra, vagy textilmentes szaunába. Kicsit helyrerázna ;-)
28
Magára a kérdésre:
Nem égő. Elfogadott nalunk. Úgy értem nem esünk pánikba ha ilyen adodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!