Égés vagy szerintetek szüleitek elött pucéran?
Figyelt kérdés
Uj vagyok,eddig csak olvassgattam,de történt egy eléggé égö dolog velem.Soha nem fordult még elö,hogy édesapám látott volna meztelenül. Erre kint nézik a TV-t amikor a zuhanyban állok, és ö sajnos nem tudta hogy zuhanyzom. Talán eddigi legnagyobb égés volt elötte,ahogy benyitott ott állok az ajtóval szemben. Mindketten leblkokkoltunk...vagy 4-5 másodpercig vagy csak álltunk,majd elnézést kért és kiment. Örülök hogy normálisan kezelték a dolgot,ugyanis elmondta anyukámnak is,aki mondta hogy ö sem tudta hogy bent vagyok. 18 L2018. jún. 7. 22:54
21/23 anonim 

válasza:

Apudnak sokkal égőbb volt, mint neked ezt elhiheted. Egy ilyen családban, főleg. Nyilván nem te alakítottad így az eddigi életed, hogy ez ekkora tabu legyen, hanem ő.
22/23 anonim válasza:
A múltkor a tesóméknál voltunk és bementem a szobájába a neten buszt nézni. Elment fürdeni, majd meztelenül bejött, eléggé meglepődtem. Elnézést kért, mert nem tudta, hogy ott vagyok. Ő 21 éves lány én 30 éves fiú. Semmi különös nem volt, gyorsan magára kapta a polóját, aztán egy bugyit. Ennyi. Én láttam már nőt meztelenül (régen őt is), ő látott már fiút, nem hiszem, hogy nagyon gáz lenne, legalábbis részemről.
23/23 anonim 

válasza:

Mi a mai napig nem zavartatjuk magunkat egymás előtt meztelen sem.36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!