Mekkora kedvetek lehet így osszekoltozni leendő ferjetekkel?
Ő egy kissé erősebben fogalmazta meg azt, hogy szeretné, ha főznél.
Eddig nem tevékenykedtél a konyhában?
Khm....
Szeretné látni, mert anyukája főzött neki?
Nos, neked is főzött a te anyukád.
Úgyhogy mondd meg neki nyugodtan, hogy te is szeretnéd látni, mert neked is főztek otthon.
Amúgy nincs karja vagy ahhoz is hülye, hogy megfőzzön egy ebédet?
Esetleg anyukát keres vagy nincs pénze cselédre?
A közös élet KÖZÖS terhekkel jár, és nem az van, hogy az egyik dolgozik, a másik meg dolgozik és házimunkázik.
Szánamas kis bunkó.
A második válaszoló vagyok.
Nálunk ez úgy megy, hogy vagy a párom, vagy pedig én főzök. Attól függ, hogy kinek van ideje és kedve. Viszont én olyan családban nőttem fel, ahol csak az anyuka főzött, az apuka még egy rántottát sem csinált. Sajnos van ilyen.
Összeköltöznék vele, de meg lenne mondva neki, hogy segítsen. Valószínűleg neki az a természetes, ha a nő főz...
4
Nem, ne "segítsen". Végezze a saját házimunkafelét.
Erre vállaltok gyereket? Hát megfontolt ember vagy, de hogy ezen a kérdésen sokat ne gondolkodj, ha meglesz a baba olyat problémákkal fogsz szembesülni, amihez ez a kérdésed eltörpül. És ha ez a kérdésed problémát okoz neked, akkor a babával szerintem el is fogsz válni.kb.
Mert hogy egy kisbaba még a legerősebb házasságokat is megingatja, nem hogy az ilyet mint ami nektek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!