Szégyen, hogy egy erősen felújítandó házban élek egyedülálló anyaként a két gyerekemmel?
80-asnak:
Én voltam a 71-es, aki félrelépett, de nem én voltam a 74-es, aki okoskázott.
A közösség számára hasznos érték vagy üzenet pedig a következő:
Igen, az ember hibázik, amiért jó esetben vállalja a felelősséget és továbbhalad az úton. Nem biztos, hogy félrelépés volt a legnagyobb hibám, sokkal inkább az, hogy bizonytalan lelki és szellemi alapokra építettünk az exemmel családot. Holott az anyagiak biztosak voltak, s a lelkiek sem tűntek gyengének. Mégsem figyeltünk, nem voltunk önmagunkkal tisztában, illúziók és vágyak vezéreltek bennünket. De megtörténtek a szembesülések és túlléptünk, nem bántjuk, hanem támogatjuk egymást mint szülőtársak.
#80 Mintahogy #82 megirta ket kulon entitasrol hiszed, hogy egy es ugyanaz. En nem leptem felre, es amint latom eppen te szemelyeskedsz, es telleg okoska vagy.
Az en valaszom ez volt:
"en mondom, ingatlanra kolteni hulyeseg, az elmenyek szamitanak igazan. persze nyilvan ne legyen hideg, de most az h fancy-e az ojjektum v sem, tokmind1"
Lassuk a 70-es hozzászólást:
"Azert az is igaz, ha mar a frusztralt kerdezot ekezi mindenki, hogy igenis mindket fel felelos azert a hazassagert, megis 70%ban a nok kezdemenyezik a valast, mondvan hogy a ferjuk "elromlott". Azert o sem ment volna a kis 22 eves kollegina utan, ha otthon minden rendben van... Es az is egy kepesseg, hogy az emberek megoldjak a problemakat, plane ha vannak kozos gyerekek"
Fenntartom amit írtam, egyik hozzászólás sem építő jellegű és nem ad hozzá a közösséghez semmit.
Nem pazarlok több időt erre, ha ezek utan se érted görgess simán tovább.
Ezt irtad:
"#74
Feleslegesen személyeskedsz és szólítasz okoskának, nem érsz vele célt.
Kérlek mutass rá milyen értéket adott a közösségnek az hogy leírod hogyan léptél félre de amúgy már minden rendben van veled."
Kerlek te mutass ra, hol irom azt, hogyan leptem felre, Okoska...
Elnézést az offert kérdező, ez lesz az utolsó válaszom rá.
Látom nem tudsz továbbgörgetni.
Nem tettem különbséget a két anonym 0 pontos válaszoló között.
"#70 #71
Megmutatnátok, hogy hol van szó a kérdező kérdésében a házasságáról?
Pontosan. Sehol.
Köszönjük az építő hozzászólásokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!