Szégyen, hogy egy erősen felújítandó házban élek egyedülálló anyaként a két gyerekemmel?
Hát akkor szépen haladsz, csak így tovább!
Vannak terveid, nagyon jól csinálod. Azt meg ne szégyelld bogy felújításra szorul. Ha jó állapotban van, tehát nem omlik a fejetekre, nincs vele gond.
Légy büszke magadra, hogy vállaltad azt hogy inkább mindent elölről kezdesz akar két gyerekkel is, mint hogy egy megalázó, pocsék kapcsolatban maradsz. Most nehéz, még keresed az utad, de hidd el a legjobbat tetted a gyerekeiddel és önmagaddal is.
Bár az én anyámnak is lett volna ennyi tartása.
Eneg 3 gyerekkel
Na bumm majd rendbe lesz szepen teve. Most ablak csere volt. Az adobol ami visszajon abbol leszigetelem az egyik oldalt majd jovore a masikat.
Megvettem 5 zsak vakolatott es felkentem jovo honapban majd megint veszek es felkenem.
Lassan ahogy futja rendbe lesz teve.
Inkább maga az egyedülálló anyaság szégyen.
Általában ezek a nők mindig, nőfaló férfiaknak szülnek aztán megy a csodálkozás hogy egyedül nevelhetik fel a gyereket.
Kellett alfának szülni
Nem alfa hím, hanem egy nárcisztikus bántalmazo. Nem is fiatal, 13 évvel idősebb nálam.
Tűrtem én éppen eleget tőle. Inkább egyedül, mint állandóan rettegésben és megalázásban élve egy életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!