Szégyen, hogy egy erősen felújítandó házban élek egyedülálló anyaként a két gyerekemmel?
A nyílászárók újak. A két szobát glettelni és festeni kell, valamint a padlóval is kezdeni kellene valamit. A konyha viszonylag jó állapotú. A fürdőszobát teljesen fel kell újítani. Mindkét szobában van kandalló, most csak az egyikben fűtünk.
Elhagytam a férjem, megcsalt. Ezt a kis házat tudtam venni hitel nélkül. Tervben van a felújítás, de még van 5 év a lakástakarékbol
Glettelést, festést magad is meg tudod csinálni, persze, nincs értelme, mielőtt mondjuk szétveretnél valami mást. (Bár ha csak 5 év múlva tervezel felújítást, addig bőven megéri kifesteni, igaz, csak látszatmegoldás, de esztétikailag azért csak számít.)
Én is nő vagyok, én gletteltem a kőműves után, mert ő nem volt hajlandó. A lakást rendszeresen én festem, a szüleimét is, ezért igazán sajnálnám a pénzt kiadni (meg egyszerűbb is, pl. pakolás szempontjából, nem kell egyszerre mindent összepakolni, lehet szobánként haladni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!