Szégyen, hogy egy erősen felújítandó házban élek egyedülálló anyaként a két gyerekemmel?
A kapcsolat elején nem tudtam, hogy milyen is valójában. Az utolsó egy évben változott meg teljesen. Sokáig nem mertem kilépni, zsarolt a gyerekekkel.
Aki nem volt ilyen helyzetben, az úgy sem érti...
Nem az, hogy szégyen, de azért igenis felelőtlenség úgy gyereket vállalni, hogy tudod, ha bármi történik, mehettek a putriba. Mert amit leírtál, kb. putri lehet, hiába tiszta maga a lakás.
Ha holnap kirúgnak téged, akkor konkrétan mehetnek a gyerekek nevelőotthonba? A kamasz gyerekekkel ott laktok majd egymás szájában? 18 évesen menekülni fognak otthonról...
600 ezer forintból meg nem tudom, hogy akarsz felújítani 5 év múlva egy fürdőt, az már most sem nagyon jönne ki, nem hogy X év múlva, mire elinflálódnak az árak.
Hagyd, kérdező. Nem éri meg.
43-as, hogy te mekkora bunkó vagy.
Kérdező, tojd le az ilyen embereket, jól döntöttél én is ezt tettem volna a helyedben 3 gyerek anyjaként.
De most bárki elveszheti a munkahelyét,vagy balesetben meghalhat a feleség /férj. Akkor nagyon sok gyerek megy otthonba.
De ha így is lenne, szerencsére van egy pár barátom akik bármikor segítenek.
Tudod inkább szegényen de boldogan, mint sok pénz és boldogtalanság, rettegés.
Hiszem azt, hogy kitartó munkával, néhány éven belül kipofozom a házat. És nem egymás szájában élünk. Egyenlőre két szoba van, nyáron a lányom átköltözik a sajátjába. Fiam meg még csak 3 éves, pár évig még úgyis velem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!